BETA
zoekt een:

project architect

BETA office for architecture and the city is een jong bureau (2015) met brede ervaring in binnen- en buitenland. De partners hebben gewerkt bij toonaangevende bureau’s, les- en lezingen gegeven aan universiteiten en prijzen gewonnen waaronder Europan, de Gulden Feniks en onlangs de Amsterdamse Architectuur Prijs (Gouden A.A.P.). BETA daagt zichzelf bij elk project uit om te vernieuwen en bij te dragen met een onderzoekende en integrale aanpak die erop gericht is om de mens centraal te stellen in de architectuur. Thema’s als collectiviteit, gemeenschap, gezondheid en inclusief ontwerp lopen als rode draad door het werk van het bureau.

BETA is groeiende en daarom op zoek naar een pro-actief, getalenteerd projectarchitect, idealiter met enkele jaren ervaring. Het is voor dit project van belang dat je ervaren en handig bent met REVIT, bouwbesluit, een uitstekende werkmentaliteit hebt, teamspeler en positivist bent en de ambitie hebt om bij mee te groeien met het kantoor. Beheersing van de nederlandse taal (mondeling en schriftelijk) is noodzakelijk. Verdere skills (Autocad, Sketchup, Adobe CS, Office etc) zijn vanzelfsprekend een vereiste.

Het gaat om fulltime dienstverband voor 5 dagen per week (4 dagen zijn bespreekbaar) voor bepaalde tijd met mogelijkheid voor verlenging. aanvang vanaf 1 oktober bespreekbaar. Reacties met CV en portfolio kun je tot 28 augustus sturen aan: jobs@beta-office.com

Meer info - more information