LOLA Landscape Architects
zoekt een:

landschapsarchitect / -ontwerper

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een ervaren Nederlandse landschapsarchitect/ -ontwerper (fulltime).

Het bureau werkt aan toonaangevende opgaven in zowel binnenland (o.a. Bijlmer Kwartier Amsterdam en Feyenoord City Rotterdam) als buitenland (o.a. adidas World Campus en Forest Sports Park Shenzhen, China). Naast grote opdrachtgevers werkt LOLA aan kleine onderzoeksprojecten als de bionische dijk en de herontwikkeling van Chernobyl. LOLA (LOst LAndscapes) is in 2006 opgericht door de drie partners, gevestigd in Rotterdam en bestaat inmiddels uit 28 medewerkers.

Functie:
LOLA gelooft in een combinatie van continu onderzoek, experiment en ontwerp. Als landschapsarchitect koppel je je kennis van landschappen en grootschalige ecosystemen aan hedendaagse ideeën over mens, ruimte en natuur. Daarbij werk je voortdurend samen met andere kantoren en instellingen met specifieke kennis en ervaring. Tijdens het ontwerpproces ligt de nadruk van je werkzaamheden op het VO/DO stadium.

Profiel
• Relevante opleiding HBO / WO
• 5-10 jaar relevante werkervaring bij ontwerpbureau
• Ruime ervaring met VO/DO trajecten
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
• Innovatief, conceptueel en scherp in inventarisatie, analyse en (landschaps-) ontwerp
• Gevoel voor esthetiek; uitstekende grafische presentatie en ontwerpvaardigheden
• Positieve instelling, motivatie voor high profile uitvoeringsgerichte projecten.

Wij bieden:

Een uitdagende positie binnen ons groeiende bureau. We bieden je de ruimte om je kennis en vaardigheden optimaal in te zetten, maar ook de gelegenheid je verder te ontwikkelen en ervaring op te doen. Interessant werk aan uiteenlopende opdrachten en een prettig en collegiaal werkklimaat.

Wil je bij ons werken, mail dan vóór 1 september 2018 je sollicitatiebrief voorzien van CV en portfolio (max 10 MB) naar: info@lola.land. Snelle sollicitanten krijgen voorrang. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Loes Aanhane via 010 414 13 68. Kijk voor meer informatie over LOLA op http://lola.land.

LOLA.LAND/jobs