bureau VERBEEK
zoekt een:

Landschapsarchitect / -ontwerper

bureau VERBEEK is een ontwerp- en adviesbureau op het gebied van landschapsarchitectuur, ecologie en stedelijk ontwerp. Vanuit Maastricht werken we aan uitdagende projecten in Nederland en de Euregio. Creativiteit en een persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel.

Ter versterking van ons team zoeken wij per direct een gepassioneerde landschapsarchitect / landschapsontwerper voor landelijke en binnenstedelijke opgaven. Als ontwerper geniet je artistieke vrijheid en werk je tevens samen met het team van deskundigen dat voor iedere opgave wordt geformeerd.

Belangrijk in deze functie is dat je weet hoe je een project goed kan vormgeven en presenteren. Het toepassen van InDesign, Illustrator, Photoshop, SketchUp en AutoCAD is een pre. Dit geldt tevens voor een goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel mondeling als schriftelijk).

Ben je geïnteresseerd en heb je een relevante achtergrond en HBO/WO opleiding*, stuur dan een sollicitatiebrief met CV en portfolio per e-mail naar bureau VERBEEK (info@bureauverbeek.nl) t.a.v. Jeroen Verbeek.

Voor vragen kun je contact opnemen met Jeroen Verbeek (043 450 30 45).

*Bijvoorbeeld: Wageningen UR, Hogeschool Van Hall Larenstein, Erasmushogeschool Brussel, HAS ‘s-Hertogenbosch, School of Arts, HoGent.