Inbo
zoekt een:

Bouwkundige / BIM modelleur

Ben je nieuwsgierig, heb je enkele jaren ervaring en ben je handig met Revit en BIM? Of start je nog maar net en vind je het leuk om jezelf te ontwikkelen door aan diverse projecten te werken?
Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken!

Wij zoeken twee collega’s voor ons team in Heerenveen die enthousiast worden van bouwtechniek en architectuur en belangstelling hebben voor nieuwe ontwikkelingen als circulair bouwen en nul-op-de-meter.

Je wilt techniek inzetten om ontwerpen met creatieve oplossingen haalbaar en maakbaar te maken. Je wilt slimme modellen maken en verder denken, je stelt slimme vragen en wilt samen met het team het beste resultaat neerzetten.

Jij wordt gelukkig in ons team als:

• Je nieuwsgierig en ambitieus bent, en houdt van doorzetten;
• Je hart bij bouwtechniek en detaillering ligt;
• Je een afgeronde HTS bouwkunde opleiding hebt met eventueel al enkele jaren ervaring;
• Je communicatief vaardig en ondernemend bent;
• Je het leuk vindt om in een team te werken;
• Je kennis van Revit hebt.

Je krijgt de ruimte om jouw talenten te ontwikkelen en jouw kennis te delen. Binnen de trainingen en workshops in onze InboAcademie delen wij kennis en leiden we elkaar op. Het is een functie voor 28 – 40 uur per week. Waarbij de uren flexibel in te delen zijn.

Interesse?
Stuur dan je cv en motivatiebrief naar HR@inbo.com. Wil je eerst meer weten, bel dan even met Anouk Rinia (06 153 76 769).

Herken jij iemand anders in dit profiel? Voel je vrij om deze vacature te delen!

Meer info - more information