LEVS architecten
zoekt een:

bouwkundige/BIM-modelleur

LEVS architecten bestaat uit een team van ongeveer 40 jonge en enthousiaste mensen. We zitten op een prachtige locatie aan het water in het Oostelijk havengebied in Amsterdam. We werken aan een breed palet van opdrachten in de woningbouw, stedenbouw, herbestemming, zorg, commercie en aan gemengde projecten.

Bij LEVS architecten hanteren we als uitgangspunt dat betekenisvolle architectuur invloed heeft op mensen en hun omgeving. Wij ontwerpen gebouwen met waarde voor de klant én voor de samenleving, in de Hollandse traditie van betaalbaarheid en hoge kwaliteit. De uitdagingen die wij daarbij tegenkomen zijn verschillend, maar onze betrokkenheid bij de opgave is steeds hetzelfde. Duurzaamheid en BIM nemen vanaf de start van elk project een vanzelfsprekende plaats in.

Ter versterking zoeken wij een ambitieuze BOUWKUNDIGE/BIM-MODELLEUR

In deze functie werk je samen met ontwerpers en projectleiders aan de technische uitwerking van uitdagende projecten in de woningbouw, herbestemming, zorg, commercie en gemengde projecten in binnen- en buitenland.

Jouw profiel:

  • Een afgeronde opleiding op HBO niveau.
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring.
  • Goed ontwikkelde technische kennis en vaardigheden, analytische denkkracht.
  • Zelfstandig, maar je bent ook een echte teamplayer die gericht is op samenwerken.
  • Goede communicatieve vaardigheden, initiatiefrijk.
  • Oog voor detail en materialisatie, maar ook bewust van de economische en praktische consequenties.
  • Drive naar innovatie en vernieuwing en op de hoogte van technische en bouwkundige ontwikkelingen in je vakgebied. Je deelt graag kennis en ervaring.
  • Ervaring met ArchiCad, Solibri en het samenwerken in BIM met andere partijen is een pré.

Wij bieden je een dynamische omgeving met betrokken collega’s en een prettige, informele werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO. De aanstelling is in principe fulltime, maar 32 uur is bespreekbaar. Datum indiensttreding is zo spoedig mogelijk.

Wil je meer weten over werken bij LEVS, of is je interesse al voldoende gewekt om meteen te solliciteren, dan horen we graag van je! Stuur je portfolio, voorzien van een bondige motivatie, naar vacature@levs.nl of schriftelijk naar LEVS architecten t.a.v. Marieke van der Meer, Postbus 2182, 1000 CD Amsterdam o.v.v. ‘vacature bouwkundige/BIM-modelleur’.