Gemeente Rotterdam
zoekt een:

Medior Ontwerper Landschap

De functie
Ontwerpen in Rotterdam is leuk. Maar Rotterdam ontwerpen is nog leuker! Met jouw kijk op de buitenruimte kun je echt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de stad. Het mooiste is als jij jouw kijk kunt vertalen naar ontwerpen en adviezen. Van grote gebiedsontwikkelingen tot maatwerk in een smal straatje. Is dat wat jij kan?

In Rotterdam zijn we kritisch. Voor jou geen probleem. Jij behoort namelijk tot de besten van de “klas” en je hebt de ambitie en potentie om door te groeien binnen je vakgebied. Een nieuw werkpakket kun jij jezelf moeiteloos en snel eigen maken. Afhankelijk van het werkpakket ligt de nadruk op adviseren of ontwerpen. Jouw kennis kunnen we goed gebruiken om opgaves te formuleren en te vertalen naar een programma van eisen. Verder zien we voor jou ook een rol weggelegd in……

• het vertalen van een PvE naar een inspirerend ontwerp, passend binnen de kaders en de context van de locatie;
• de integrale samenwerking met andere vakgebieden in- en buiten het fysieke domein;
• de contacten met gebruikers, bijvoorbeeld door met ze in gesprek te gaan;
• het leveren van een inhoudelijke en adviserende bijdrage bij buitenruimteprojecten;
• het leveren van schetsvoorstellen.

Kom jij ons helpen om Rotterdam toekomstbestendig te maken?

Vraag en aanbod
We zoeken geen ervaren landschapper, maar ook geen junior. 3 – 5 jaar werkervaring is wat ons betreft voldoende. In de jaren dat jij actief bent heb je laten zien te beschikken over WO werk- en denkniveau. Je hebt bij voorkeur een diploma Landschap van de TuDelft, de WUR of de Academie van Bouwkunst. Je persoonlijke vaardigheden vinden we minstens zo belangrijk. In je ‘toolkit’ zitten verder ook nog goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden, analytische vaardigheden en flexibiliteit. Vanzelfsprekend kun je ook ontwerpen, door de schalen heen. De verbanden tussen de verschillende vraagstukken kun jij moeiteloos opsporen. Verder zetten wij de koffie vast klaar als jij….

• ervaring hebt met diverse programma’s zoals Autocad en het Adobepakket;
• goede beheersing hebt van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
• omgevingsbewust bent;
• op zoek bent naar vernieuwing en jezelf verder wil ontwikkelen;
• draagvlak kunt creëren om tot de beste ontwerpen te komen.

Waarom moet jij voor ons kiezen?
Jij kiest voor gemeente Rotterdam als jij een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van de stad. We investeren niet alleen in ontwikkeling van de stad, maar ook in jouw ontwikkeling. Trainingen, cursussen of opleidingen… het is allemaal mogelijk. Ook krijg je goede begeleiding van meer ervaren ontwerpers. Daarnaast kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, die je voor een gedeelte zelf kunt bepalen. Met een salaris van maximaal € 4.225,- (schaal 10) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek, verdien je zeker niet slecht. De projecten waar we aan werken kun je gerust toonaangevend noemen. En vergeet vooral niet de vakantiedagen. Minimaal 22, maar als jij 40 uur werkt bouw je er meer op.

Contactgegevens
Je kunt je inhoudelijke vragen stellen en je sollicitatie richten aan Marlies Bliekendaal, Teammanager, tel. 06-51993607.
Heb je vragen die betrekking hebben op de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Gavir Breidel, recruiter, te bereiken via tel. 06-18190973. Deze vacature staat doorlopend open en heeft daarom geen specifieke einddatum. Reageren kan via www.rotterdam.nl/werken-leren/werken-voor-rotterdam

Meer info - more information