Het Oversticht
zoekt een:

Trainee ruimtelijke kwaliteit -architect

Leren in een werkomgeving
Lerend werken, zo kunnen we ons traineeship het beste omschrijven. Als trainee ruimtelijke kwaliteit ondersteun je de adviseurs met initiatiefnemers van bouwplannen tijdens het spreekuur voor welstands en/of monumentencommissies. Je helpt bij het opstellen van welstandsadviezen en jaarverslagen en bij de organisatie van de vergaderingen. Je vervangt adviseurs tijdens hun afwezigheid en werkt mee in vakoverstijgende adviesproducten.
Al vanaf dag één draai je volledig mee in de organisatie. De intensieve begeleiding aan het begin van het traject bouwen we af, zodat je op het eind zelfstandig werkt als junior adviseur.

Wij zoeken jou!
Je hebt recent een masteropleiding op het gebied van architectuur afgerond (< 2 jaar) en je hebt affiniteit met erfgoed. Je bent in staat je kennis integraal in te zetten bij de vakoverstijgende vraagstukken en opgaven van onze opdrachtgevers. Jouw passie voor ruimtelijke kwaliteit combineer je met mensenkennis; je inspireert tot kwalitatief goede oplossingen. Jouw maatschappelijke (neven)activiteiten laten zien dat je ondernemend bent en passie hebt voor een duurzame en goed functionerende omgeving. We zien graag dat je jouw fascinatie voor ruimte ook online deelt door bij te dragen aan discussies, blogs etc.
Ons werkveld ligt vooral in Overijssel, Flevoland en een deel van Drenthe. We verwachten van je dat je dit deel van Nederland kent of wilt leren kennen.

Wij bieden
• Een traineeprogramma dat je samen met andere trainees doorloopt. Binnen dit programma heb je een persoonlijke mentor. Het programma biedt ruimte voor jouw eigen wensen. Hierdoor kun je verschillende talenten en vaardigheden van jezelf verder ontwikkelen.
• Een tijdelijk dienstverband van 23 maanden met marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
• De inspirerende en zeer gevarieerde omgeving van ons werkgebied en een inspirerende werkplek op ons kantoor in de binnenstad van Zwolle.

Reageren
Via onze website kun je reageren tot 25 september a.s., met motivatie en een cv.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met met Bart Buijs, directeur via 038 -4213257. Een assessment maakt deel uit van onze sollicitatieprocedure. De eerste gesprekken staan gepland op woensdag 3 oktober a.s.; de vervolggesprekken op donderdag 11 oktober a.s.

Vacature trainee ruimtelijke kwaliteit