wUrck architectuur stedenbouw landschap
zoekt een:

Landschapsontwerper

Voor onze landschapsprojecten zoeken we, voor alle ontwerp- en uitvoeringsfasen, een landschapsontwerper met oog voor detail, techniek en realisatie. Zowel op gebied van (stedelijke) openbare ruimte als in grootschaligere landschappelijke projecten.

Je hebt circa 5 jaar ervaring. Je functioneert goed in een breder planteam, maar krijgt ook steeds meer de mogelijkheid om je bureau te vertegenwoordigen bij opdrachtgevers. Je spreekt daarom ook vloeiend Nederlands.
Bovendien ben je nieuwsgierig naar de interdisciplinaire werkwijze van het bureau. Je hebt een opleiding (tuin – en) landschapsarchitectuur gevolgd, kan je goed overweg met cadprogramma’s (microstation of autocad), maar ben je ook graag buiten op locatie. wUrck werkt altijd toe naar een tastbaar en publiek resultaat. Dat is ook jouw drijfveer.
Je bent in staat op eenvoudige wijze een persoonlijke visie op een opgave te formuleren en verbeelden, sterke concepten te ontwikkelen en deze consequent uit te werken in mooie, realiseerbare ontwerpen.

De komende jaren hebben we onder andere de Zuidelijke Ringweg Groningen in uitvoering, met daarbinnen de realisatie van een groot park: het Zuiderplantsoen. We werken hard door aan de realisatie van Kerckebosch Zeist (bekroond als “mooiste openbare ruimte van 2016”), aan de woonwijk Koolhoven in Tilburg, de Vliegbasis Soesterberg, de herinrichting van de binnenstadsring van Eindhoven en stedelijk buitendijks wonen in Zaltbommel. Daarnaast bouwen we verschillende transferia voor auto en fiets en worden en er woongebouwen, kunstwerken en wegen en stedelijke openbare ruimten ontworpen en gerealiseerd.

Ons portfolio is kortom zeer divers, net zoals de mensen op het bureau. We kunnen je daarom een inspirerende werkomgeving bieden!

Wil je meebouwen aan onze projecten en ben je binnen 2 maanden beschikbaar, stuur dan je digitale sollicitatie met portfolio vóór 24 september 2018 naar info@wurck.nl o.v.v. ‘vacature landschapsontwerper’

Neem voor vragen contact op met Paul Kersten of Gijs Wolfs.

Past dit profiel niet bij jou, maar je kent iemand voor wie deze functie interessant kan zijn, ook al is zij of hij niet actief op zoek, mail de vacature alsjeblieft door.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer info - more information