Graziosi Progetti
zoekt een:

ervaren interieurarchitect

Graziosi Progetti is een daadkrachtig en creatief bureau voor interieur en architectuur, gevestigd in Den Haag. Wij leveren tailormade ontwerpen voor zowel het zakelijke als het particuliere topsegment van de markt. Onze projecten zijn een succesvol resultaat van een intensief samenspel met de opdrachtgever gecombineerd met de randvoorwaarden van de context en onze eigen signatuur. Wij zijn werkzaam op het gebied van transformatie van winkels en kantoorpanden en particuliere woningen. Zowel interieur als exterieur behoren tot onze expertise.

In verband met een groeiende portfolio zijn we per direct op zoek naar versterking voor ons ontwerpteam met een ervaren architect. Je hebt ruime ervaring in het zelfstandig ontwerpen van interieur of onderdelen daarvan. Mogelijk in combinatie met aanpassingen aan de gebouwen om die in esthetische en functionele zin te laten aansluiten bij de wensen en eisen van de opdrachtgever. Je bent goed in staat de ontwerpen ook zelf uit te werken. Het is een pré indien je beschikt over ervaring in het begeleiden van junior collega’s, de acquisitie, en het coördineren van opdrachten.

Kijk op www.graziosi-progetti voor meer informatie en voor een selectie van de diversiteit aan projecten waar je aan zal bijdragen.

WIJ VRAGEN:
• Een afgeronde ontwerpopleiding (TU, Academie van Bouwkunst of Kunstacademie) met specialisatie Architectuur en/of Interieur en minimaal 5 jaar relevante werkervaring
• Een creatieveling met lef en humor
• Flexibiliteit en proactiviteit
• Goede sociale vaardigheden
• Een echte teamspeler
• Stressbestendigheid: je weet overzicht te houden onder tijdsdruk.
• Vaardigheid met Vectorworks (2D) en Sketchup (3D) is een pré.
• Goede beheersing van Nederlandse spreek- en schrijfvaardigheid.
• Bezit van Rijbewijs B
We zijn op zoek naar een collega die op korte termijn fulltime inzetbaar is en adviseren je uitsluitend te solliciteren als je volledig voldoet aan het geschetste profiel. Wij bieden je marktconforme arbeidsvoorwaarden en een reiskostenvergoeding op basis van OV.

SOLLICITEREN:
Je motivatiebrief voorzien van CV, pasfoto en voorbeelden uit je portfolio kun je tot en met uiterlijk 30 september 2018 mailen aan info@graziosi-progetti.nl.