OD205SL B.V.
zoekt een:

Junior Planoloog

Als junior planoloog werk je samen met collega’s aan bestemmingsplannen in heel Nederland. Je schrijft mee aan de toelichting en de regels en tekent de verbeeldingen. Het is secuur werk dat zorgvuldigheid en inzet vraagt. Ook is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent.

Wij zijn op zoek naar jou als je die mix van doorzettingsvermogen en flexibiliteit hebt, van een werkomgeving houdt die soms hectisch is, maar altijd collegiaal. Als achtergrond zien wij graag een (bijna) afgeronde opleiding op het gebied van Ruimtelijke Ordening & Planologie. Het betreft een startersfunctie.

Door je opleiding heb je in ieder geval basiskennis omtrent bestemmingsplannen. In het dagelijks werk leer je vervolgens het vak beter kennen. Dat lukt als je nieuwsgierig bent en ambitieus wat betreft je eigen ontwikkeling. Dat vinden wij erg belangrijk.

Functie-eisen:

  • (Bijna afgeronde) studie Ruimtelijke Ordening & Planologie
  • Kennis van bestemmingsplannen
  • Kennis van Autocad is een pré
  • Communicatief en flexibel

Wie zijn wij?
Wij zijn od205. Pioniers in ons vakgebied en werkend aan een betere wereld. Vanuit optimisme en met lef. Ontwerpend vanuit drie disciplines: stedenbouw, landschap en planologie. Wij schetsen perspectieven waarin innovatie en respect voor het verleden hand in hand gaan. Waarin ruimte geboden wordt voor het dagelijks leven. Waarin wij balans brengen in verschillende belangen.

Wij bieden jou een kleinschalige en informele omgeving; ruimte voor eigen inbreng en groei; een collegiaal-vriendschappelijke sfeer; werktijden die jou een sociaal leven laten en een wekelijkse borrel.

Spreekt jou dit aan en herken je jezelf in de karakteristieken?

Mail dan je motivatie en cv naar sollicitatie@od205.nl. Of bel eerst even met ons op 010 3031277 en vraag naar Ralf Hottenträger.
Please consider that if you do not master the Dutch language applying for this job is useless.

Vacatures