Zecc Architecten
zoekt een:

gedreven officemanager

Een jong en dynamisch architectenbureau in Utrecht zoekt een officemanager met liefde voor architectuur & design die de directie zoveel mogelijk zaken uit handen kan nemen en verder wil bouwen aan de professionalisering van het bedrijf. Je wordt echt de bekende ‘spin in het web’ en je voelt je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op het bureau. Je hebt er plezier in om alle ballen in de lucht te houden en kunt daarbij goed je prioriteiten bepalen.

Als officemanager ben je niet alleen belangrijk voor het optimaal functioneren van de interne organisatie, maar ook voor het enthousiasme en de dynamiek van het team. De organisatie bestaat momenteel uit 20 personen en zal wellicht nog een beperkte groei doormaken in de komende jaren.

Je ondersteunt de twee partners van de organisatie in de breedste zin van het woord. Jouw takenpakket bestaat onder andere uit: financiële administratie & monitoring, ondersteuning partners bij de algemene bureauorganisatie, PR-activiteiten, personeelszaken en facility. Daarnaast houd je je bezig met agendabeheer, post en e-mail, (inter)nationale telefoongesprekken en ontvang je onze klanten en relaties. Ook zullen collega’s incidenteel een beroep op je doen om hen te ondersteunen. Het is een veelzijdige functie waarin meedenken en vooruitdenken wordt gewaardeerd en waarbij zelfstandig kunnen werken een must is.

Wie ben jij? Je beschikt naast een zakelijk instinct over goede sociale, communicatieve en organisatorische vaardigheden. Je zegt waar het op staat zonder je zakelijke flair te verliezen. Daarnaast heb je een representatief voorkomen en ben je van nature zelfverzekerd en positief ingesteld. Je kunt makkelijk schakelen tussen het informele karakter dat past bij een creatieve organisatie en een meer formele houding die past bij de professionele uitstraling van Zecc Architecten.

Je hebt ongeveer 10 jaar werkervaring, bij voorkeur in een financieel administratieve omgeving en je functioneert op hbo-niveau. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en schrift en de Engelse taal beheers je goed. Je hebt ruime ervaring met Microsoft Office en je hebt boekhoudkundige kennis en ervaring, bij voorkeur in combinatie met AFAS software. Kunnen werken met Adobe InDesign is een pre. Daarnaast ben je niet bang om jezelf andere programma’s eigen te maken.

We zoeken naar iemand die 32 à 40 uur per week wil werken en bij voorkeur vijf dagen per week aanwezig kan zijn. Werktijden bespreken we in onderling overleg. Het is de intentie om met elkaar een langdurige arbeidsrelatie aan te gaan, maar in eerste instantie is er sprake van een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd.

• Je hebt een relevante afgeronde opleiding, bijvoorbeeld Officemanagement of Communicatie (bij voorkeur op hbo-niveau) met ruime ervaring.
• Je bent woonachtig in het midden van het land.
• Als onderdeel van de selectieprocedure vul je een LIFO-test in.
• Start 1 december 2018.
• Salaris afhankelijk van ervaring en exacte taakinvulling, volgens Architecten cao.

Ben jij de enthousiaste en gedreven officemanager waar we naar op zoek zijn? Solliciteer dan! We ontvangen je sollicitatie graag per mail. Je kunt je brief, voorzien van CV met foto, vóór 1 oktober a.s. richten aan Manon Verhoeven (manon@zecc.nl), als je voldoet aan de gestelde functie-eisen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Zecc Architecten