Gemeente Roosendaal
zoekt een:

Ontwerper openbare ruimte (groen)

Je nieuwe baan.
In Roosendaal willen we onze kostbare leefomgeving prettig èn toekomstbestendig houden. Daarbij ben jij als ontwerper openbare ruimte (groen) onmisbaar. Jij bent immers een belangrijke speler bij de ontwikkeling van onze openbare ruimte. Je maakt hiervoor (groen)ontwerpen en bent betrokken vanaf het initiatief tot en met het definitieve ontwerp. Zo breng je in beeld welke nieuwe elementen als water, infrastructuur of groen passen bij de aanwezige kwaliteiten en mogelijkheden van de omgeving. Vervolgens kruip je achter de tekentafel om je plannen verder uit te werken. Daarbij werk je nauw samen met andere disciplines, zoals bijvoorbeeld de (groen)beheerders, de stedenbouwkundige en je collega van ecologie. Je betrekt daarnaast ook onze inwoners en andere belanghebbenden bij je plannen. Zij zijn immers de gebruikers van onze openbare ruimte.

Je kracht.
Je beschikt over een afgeronde en relevante Hbo-opleiding, bijvoorbeeld Tuin- en Landschapsontwerp Larenstein of Spatial design HKU. Daarnaast heb je al enige jaren werkervaring in het vakgebied. Je werkt graag met anderen samen en anderen graag met jou. Je legt makkelijk contacten, zowel binnen als buiten de organisatie. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk. Je stelt kritische vragen, maar weet ook snel een praktische vertaling te maken en zaken voor elkaar te krijgen. Je kunt je ideeën en ontwerpvoorstellen goed presenteren en weet hier draagvlak voor te verwerven. Daarbij durf je ook buiten de gebaande paden te treden. Je wekt vertrouwen bij je gesprekspartner, of dat nu de wethouder, de stedenbouwkundige of een inwoner is. Je kunt goed uit de voeten met programma’s als Illustrator, Autocad, Photoshop, Indesign en bij voorkeur Microstation.

Gemeente Roosendaal.
Roosendaal. Stad van de menselijke maat met talloze kleurrijke verenigingen, inwoners en
ondernemers. Groot genoeg voor interessante vraagstukken. Klein genoeg voor korte lijnen met belangrijke stakeholders. Met een ideale ligging: vanuit Rotterdam, Breda of Antwerpen ben je in ruim 30 minuten in Roosendaal! In Roosendaal zetten we in op mooie resultaten die samengaan met werkplezier. Resultaatgericht, samen en de ander centraal zijn hierbij onze drie kernwaarden. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers. Daarom werken wij steeds meer in kleine groepen van acht tot twaalf medewerkers. Deze medewerkers zijn met elkaar verantwoordelijk voor het groepsresultaat en verdelen onderling hun werkzaamheden. Zo zijn we wendbaarder en ontstaat er ruimte voor mooie initiatieven.

Onze arbeidsvoorwaarden.
Wij bieden een uitdagende en veelzijdige fulltime functie met veel zelfstandigheid. Daar hoort een passend salaris bij dat recht doet aan jouw inzet en ervaring. De gemeente Roosendaal kiest bewust voor medewerkers die regie nemen over hun eigen ontwikkeling. Uiteraard faciliteren we je daarbij. Onze flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden zorgen voor een goede balans tussen werk en privé. Het salaris bedraagt maximaal € 3805,- bruto per maand (schaal 9) bij een fulltime dienstverband.

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marco Vonk. Marco is directeur en stuurt het team Ingenieursbureau aan. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06-50506449. Heb je interesse? Reageer dan vóór 1 oktober 2018 door een motivatiebrief met CV in te sturen via de optie “solliciteer”. De eerste gespreksronde staat gepland op 10 oktober tussen 12.30 – 17.00 uur. De 2e ronde op 18 oktober tussen 10.30 – 13.00 uur. In week 40 verneem je of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Acquisitie stellen wij niet op prijs.

solliciteer