Borren Staalenhoef Architecten
zoekt een:

assistent ontwerper/PEP architect

Borren Staalenhoef Architecten richt zich op transformatie van bestaande gebouwen en omgevingen. Credo: iedere verandering moet een verbetering zijn. Optimistisch, creatief en gedreven zoeken wij continue naar slimme innovatieve antwoorden op wisselende vragen.

Per direct heeft Borren Staalenhoef Architecten een plaats voor een enthousiaste assistent ontwerper. Wij bieden je de ruimte om deel te nemen aan het PEP programma http://pepnl.eu/programma/ waarin je bij ons op bureau beslist veel gaat leren. Je wordt betrokken bij alle fasen van het proces, vanaf een eerste schets tot en met de uitvoering. De projecten waar wij aan werken variëren weliswaar in aard en omvang, de uitdagingen zijn voor ons steeds hetzelfde. We willen binnen de mogelijkheden maximaal resultaat.

Wij verwachten ware ambitie voor minimaal 6 maanden, maar liever meer. Bij voorkeur beschik je over ervaring in het werken met Revit. Wij bieden een fatsoenlijke vergoeding. Je werkplek is in overleg in Amsterdam Noord of Leeuwarden.

Heb je interesse? Mail je korte motivatie, portfolio en CV uiterlijk 15 oktober 2018 naar bsa@borrenstaalenhoef.nl

Wat ga je doen?
Op ons bureau zal je als PEP-architect ervaren dat je het grootste deel van je leerpunten al in de eerste drie maanden tegenkomt. Dit komt door de snelle doorloop van projecten, de kleine schaal van sommige projecten en de verschillende stadia waarin de grotere projecten zich bevinden.

Wat bieden wij?
Een mentor (tijdens je PEP-periode) die je helpt bij het behalen van je leerdoelen;
Een uitdagende functie waarbinnen je jezelf kunt ontwikkelen en kunt groeien, waarbij je veel ruimte krijgt voor eigen inbreng en initiatief;
Fijne collega’s en teamspirit;
We werken gezamenlijk in één ruimte je bent betrokken bij alles dat er speelt.

Wat verwachten wij?
Je bent in het bezit van een Master Architectuur;
Vaardig met 3D tekensoftware;
Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
Je bent precies en durft beslissingen te nemen;
Je hebt een actieve werkhouding en een pragmatische instelling;
Je bent sociaal sterk, enthousiast en kunt goed organiseren.

vacature