Architectuurcentrum Amsterdam
zoekt een:

Projectleider / Programmamaker

Architectuurcentrum Amsterdam is per direct op zoek naar een:
Projectleider / Programmamaker (m/v)
0,8 fte / 4 dagen

We zijn op zoek naar een zelfstandige en ervaren projectleider die verantwoordelijkheid durft te nemen voor inhoud en uitvoering; een organisatietalent dat de ruimtelijke opgave waarvoor de stad staat, doorgrondt en passie voor architectuur en Amsterdam verenigt met een publieks- en klantgerichte instelling.

De functie
In de functie van Projectleider / Programmamaker ben je verantwoordelijk voor de opzet, organisatie en uitvoering van culturele activiteiten uiteenlopend van debatten en symposia, lezingen, tentoonstellingen, publicaties en evenementen. Je hebt inzicht in wat inhoudelijk interessant, relevant en aantrekkelijk is voor toeristen, bewoners en de vakgemeenschap. Kwaliteit staat voorop, maar we vinden het ook belangrijk dat je oog hebt voor financiƫle haalbaarheid en praktische uitvoerbaarheid. Verder ga je actief op zoek naar partners, fondsen en sponsors om projecten van de grond te krijgen.
Download de volledige vacature via www.arcam.nl/vacatures

Neem voor meer informatie contact op met Dennis Duchhart, tel. 020 620 48 78 of stuur je vraag naar arcam@arcam.nl. Ben je enthousiast en voldoe je aan het profiel, mail dan je motivatie met CV naar arcam@arcam.nl.
Reacties dienen uiterlijk zondag 30 september 2018 bij ons binnen te zijn.
Gesprekken zijn ingepland op maandag 8 oktober (ronde 1) en vrijdag 12 oktober (ronde 2).

Vacatures