Bureau Kroner Architecten Den Haag
zoekt een:

Bouwkundig ontwerper-tekenaar

met gevoel voor architectuur, gevoel voor humor en gevoel voor situatie

Bureau Kroner biedt een baan voor 4 dagen per week, zo houd je de vrijdagen om nog meer inhoud te geven aan je leven.
Wij vinden het belangrijk dat ons team bestaat uit betrokken en initiatiefrijke mensen die midden in de maatschappij staan.
Voor een impressie van ons bureau, onze mensen en onze werkzaamheden, kijk op google+

https://plus.google.com/+BureauKronerDenHaag

Wat worden je werkzaamheden:
Bouwkundig tekenwerk: van het tekenen van bestaande gebouwen die we transformeren tot en met het definitief en technisch ontwerp van projecten ten behoeve van de omgevingsvergunning. Bouwkundige detaillering in nauwe samenwerking met onze ontwerpers. Meedenken over technische oplossingen en meewerken binnen flexibele teams.

Voor een impressie van ons werk, kijk op onze website: www.bureaukroner.nl

Wij vinden het belangrijk dat de mensen in ons team bewust voor Bureau Kroner kiezen, omdat we je betrokkenheid belangrijk vinden.
We zoeken mensen die zich kunnen vinden in onze kernwaarden:
Betrokkenheid, daadkracht, plezier en creativiteit.
We vinden het belangrijk dat iedereen die in ons bureau werkt, die eigenschappen heeft en uitdraagt naar buiten toe.
We zijn geïnteresseerd in de wereld om ons heen; we zijn betrokken bij de verhalen van onze opdrachtgevers, toekomstige gebruikers en iedereen met wie we samenwerken in het proces. We leven ons in in hun omstandigheden en zoeken naar oplossingen die bij hen passen.
We kunnen daardoor snel handelen, vanuit een meedenkende houding; we nemen zelf initiatief en wachten niet af. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en zijn ons bewust van onze positie als een van de verbindende schakels in het proces.
We hebben lol in wat we doen, we zijn ontspannen en enthousiast en stralen dat naar buiten toe uit. We zijn creatief; we maken mooie en zorgvuldig uitgewerkte ontwerpen, maar behalve dat ligt onze creativiteit ook op het vlak van organiseren, mogelijkheden herkennen, flexibel omgaan met ontwikkelingen tijdens het proces; we houden ervan om slimme oplossingen te bedenken, en bijten ons nooit vast in een vooropgezet idee.

Voel je je aangetrokken tot ons bureau en onze visie op ontwerp en maatschappij, neem dan contact op.