Rijksvastgoedbedrijf (RVB)
zoekt een:

Senior medewerker Vastgoed en Infra

Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons cluster komt versterken bij de werkzaamheden voor het vakgebied Bouwkunde. Het gaat om werkzaamheden die hoofdzakelijk betrekking hebben op onderhoud en instandhouding. Daarnaast bereiden wij ook nieuwbouwprojecten voor waar onze pand- en klantkennis van meerwaarde is.

Wat wij bieden is een divers werkpakket in zowel de voorbereiding als de realisatie van onze opdrachten. Vind jij het leuk om voor onze klanten de staat van het vastgoed op peil te houden, door het laten verhelpen van bouwkundige storingen en het toezien op de tijdige uitvoering van keuringen? Ben je in staat om klantwensen en technische vraagstukken op tekening uit te werken en een bijbehorende werkomschrijving te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wij vragen van jou als nieuwe collega dat je de Objectmanagers en projectleiders bijstaat bij het beoordelen van offertes en adviezen uit de markt.

Wij vragen ook van jou dat je tijdens de realisatie van de werkzaamheden (die je hebt voorbereid) toezicht houdt op de uitvoering van het werk en de uitgevoerde werkzaamheden beoordeelt op kwaliteit. Als dat nodig is kom je met verbetervoorstellen. Daarnaast vragen we van je dat je de kosten bewaakt door de beoordeling van meer- en minder werk. Je toetst, beoordeelt en bewaakt de V&G-plannen van de opdrachtnemer en verzamelt en verwerkt vastgoedgegevens zodat je deze kunt overdragen voor de registratie van ons vastgoed.

Als de ervaring die je meebrengt goed aansluit bij deze werkzaamheden krijg je een grote mate van zelfstandigheid in je werk. Sluit jouw ervaring nog niet helemaal aan dan voer je de werkzaamheden eerst nog onder begeleiding van een ervaren collega uit.

Functie-eisen

Kennis en ervaring:

  • Om een goede invulling te geven aan de functie beschik je over een HBO werk- en denkniveau verkregen door een technisch opleiding in de richting Bouwkunde, aangevuld met voor het vakgebied relevante cursussen/opleidingen.
  • Kennis en ervaring met het digitaal vervaardigen van tekeningen (Autocad) en toe kunnen passen van de vigerende wet- regelgeving is vereist.
  • Kennis en ervaring met de STABU besteksystematiek is gewenst.
  • Kennis en ervaring op het gebied van saneren van Asbest is gewenst.
  • Ruime ervaring in het voorbereiden en toezicht houden van Planmatig onderhoud projecten is een pré, net zoals ervaring met het opstellen van RI&E’s en ervaring in de uitvoering met V&G-plannen en het beoordelen van conform NEN 2767 gemaakte conditiemetingen.
  • Daarnaast heb je 1 tot 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Competenties:
Je analyseert vraagstukken en informatie. Je onderscheidt hoofd- en bijzaken van elkaar en je structureert de verkregen informatie en geeft daarbij de verbanden aan.
Je houdt rekening met de behoefte van de klant, doordat je je hebt verdiept in zijn of haar wensen en weet wat daarvan het belang is. Je kunt de verwachtingen inschatten en weet hiervan de mogelijk- en onmogelijkheden te benoemen, om vervolgens samen op zoek te gaan naar de best mogelijke oplossing.
Je bent je bewust van de regels en verschillende posities, gevoeligheden en krachtenvelden in de organisatie en handelt daarnaar.
Je formuleert concrete doelen en maakt heldere afspraken over de te behalen resultaten en levert deze ook op de afgesproken momenten op. Je bent dus resultaatgericht.
Je onderzoekt welke werkzaamheden je hiervoor moet uitvoeren. In een planning stel je de prioriteiten vast en communiceert deze met de belanghebbenden zoals projectleider, klant en leverancier.
Er wordt een actieve houding gevraagd voor het tot stand brengen van een goede samenwerking, waardoor afstemming van de werkzaamheden plaatsvindt, kennis en ideeën worden gedeeld en je waar nodig anderen helpt.
Je leert van je eigen fouten en staat open voor feedback van anderen. Door het op peil houden van relevante kennis en vaardigheden werk je actief aan je zelfontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden
Salarisniveau
: schaal 9
Maandsalaris: Min €2.696 – Max. €3.809 (bruto)
Dienstverband: Vaste aanstelling (eventueel met een proeftijd)
Minimaal aantal uren per week: 36
Maximaal aantal uren per week: 36
Rijbewijs: B

Bijzonderheden
Mogelijk is voor uitoefening van werkzaamheden bij het Rijksvastgoedbedrijf (in de toekomst) een veiligheidsonderzoek (MIVD/AIVD) aan de orde. Je wordt geacht daar dan aan mee te werken.

Digitaal solliciteren
Solliciteer voor 20 oktober snel en gemakkelijk op deze vacature via onze sollicitatiepagina. Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Een ieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.