Rijksvastgoedbedrijf
zoekt een:

Projectleider

De afdeling Projecten voert grootschalige projecten en programma’s uit voor de vastgoedportefeuille van het Rijksvastgoedbedrijf. Denk hierbij aan verbouwingen, renovaties en restauraties. Van justitiële inrichtingen bijvoorbeeld. Of paleizen. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de voorbereidings-, aanbestedings- en realisatiefase van een of meerdere vastgoedprojecten.

Je geeft leiding aan een projectteam en stuurt het project conform de gemaakte afspraken en procedures aan. Ook onderken je tijdig de afbreukrisico’s voor bewindspersonen en het Rijksvastgoedbedrijf. Je anticipeert hierop met de juiste interventies en stevigheid. Daarnaast heb je een voorbeeldfunctie als het gaat om het stimuleren van samenwerken en commitment in het projectteam.

Jouw werkzaamheden zijn in principe gericht op het uitvoeren van nieuwbouw- en renovatieprojecten op Defensieobjecten in heel Nederland. Daarnaast kun je in voorkomend geval ook worden ingezet op andere projecten binnen de rijksportefeuille.

Functie-eisen

  • Je hebt een hbo-opleiding afgerond in een relevante (bouwtechnische) studierichting.
  • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring in het vakgebied projectmanagement.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het leiden van vastgoedprojecten, waarbij opdrachtgevers als de gebruikers hoge eisen stellen aan de projectomgeving.
  • Je bent bekend met meerdere contractvormen (zowel traditioneel als geïntegreerd) en hebt ervaring met risicomanagement.
  • Je hebt een heldere visie op projectmanagement, kent de maatschappelijke ontwikkelingen en trends en weet deze te vertalen naar je eigen project(en).
  • Je bent je bewust van de dynamiek, processen en verschillende belangen binnen de betrokken partijen en bent in staat je aanpak hierop af te stemmen.
  • Je bent creatief, organisatiesensitief en je bewust van je omgeving.
  • Je hebt het vermogen om anderen te beïnvloeden.

> meer informatie over de functie en sollicitatieprocedure
reageer voor 27 oktober
standplaats is in overleg te bepalen