Vakwerk architecten
zoekt een:

Bureau-coördinator

Vakwerk, zo doen we dat!
Als bureau-coördinator help je ons architecten ons werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Je hebt zicht op alle project-overstijgende zaken. Bureauplanning en team-overleggen neem jij onder je hoede. Ook help je Francesco, Paul en Ellen bij hun aanvoerderschap. Dat wil zeggen dat je vergaderingen voorbereidt, voorzit en zorgt voor opvolging van acties.

Op HRgebied hou je voeling met het team, ben je aanspreekpunt voor collega’s en bouw je mee aan onze nieuwe en veranderende organisatie. De praktische zaken zoals contracten en vacatures regelen horen daar vanzelfsprekend ook bij.

Je bent ondernemend, initiatiefrijk en zelfstandig. Je ziet dingen liggen en pakt ze op. Je bent niet bang voor vuile handen. Telefoon opnemen hoeft bij ons niet, dat doen we zelf.

Samen kunnen we jouw rol binnen vakwerk verder ontdekken en ontwikkelen. Ervaring met Business Development of Pr zaken kunnen ons helpen. Als je eerder een soortgelijke rol in andere architectenbureaus hebt gehad is dat een pré.
Het is fijn als je 4 dagen per week aanwezig bent.

Essentieel is dat je past in ons dynamische, hechte en vrolijke team. Alle vakwerkers zijn ondernemende en initiatiefrijke architecten. We hechten aan individuele ontwikkeling om samen verder te groeien. Vind je betekenisvol ontwerpen en impact creëren belangrijk, kom dan op de koffie!

Voor al onze vacatures graag reageren vóór 31 oktober;
Kijk op vakwerkarchitecten.nl voor meer informatie over Vakwerk.
Wij zien je motivatie en cv graag tegemoet.
Stuur deze naar werken@vakwerkarchitecten.nl
En we nodigen je graag uit op de koffie!

Meer info - more information