EGM architecten
zoekt een:

Allround communicatiemedewerker

EGM ontwerpt gezonde gebouwen, dat doen we al ruim acht decennia. Nog steeds loopt het bureau voorop met zijn doordachte ontwerpen, inzet van technologische innovaties en r&d afdeling.

In onze visie is bij communicatie zowel het woord als het beeld belangrijk om de buitenwereld kennis te laten maken met ons werk. Vakinhoudelijke kundigheid en een scherp oog voor detail vragen we dan ook niet alleen van onze ontwerpers, ook van het communicatieteam en dus ook van jou. Dit betekent dat we soms lang doorzoeken naar het juiste woord om een sfeer te duiden, tot in detail met de fotograaf sparren hoe we het architectuurconcept in beeld kunnen vangen, samen een pakkende sociale media-titel bedenken en met onze Partners het gesprek aangaan over de best mogelijke presentatie op een congres. Als jij je op deze, en meer, onderdelen van het vak thuis voelt, of je hebt het in je je hierin verder te ontwikkelen, dan ben jij onze ideale nieuwe collega en nodigen we je van harte uit te solliciteren.

Van een Allround communicatiemedewerker bij EGM verwachten we dat hij sterk in zijn schoenen staat en met veel energie aan de slag gaat. Directe werkervaring in de (interieur)architectuur is een pré, geen noodzaak. Wel moet je je thuis voelen in ons vakgebied en je prettig kunnen bewegen in een zakelijke commerciële werkomgeving.

https://www.egm.nl/over-egm/werken-bij/communicatie-medewerker-allround/99