Rijksoverheid
zoekt een:

Medewerker vastgoed en infrastructuur

Medewerker vastgoed en infrastructuur

Rijksvastgoedbedrijf (RVB)​

Functieomschrijving
Het Rijksvastgoedbedrijf beheert ruim 12 miljoen vierkante meter gebouwen en circa 89.000 hectare grond. Als medewerker vastgoed en infrastructuur draag jij bij aan het beheer van ons vastgoed in de sectie Noord-West. Je bent betrokken bij de voorbereidingen, maar ook bij de realisatie van projecten. En je zorgt bovendien dat keuringen tijdig worden uitgevoerd, zodat onze gebouwen altijd veilig blijven.

Jouw werkzaamheden hebben vooral betrekking op behoud en onderhoud. Maar we bereiden ook nieuwbouwprojecten voor waar onze pand- en klantkennis van meerwaarde is. Binnen de opdrachten waaraan jij gaat werken, ben je betrokken bij de voorbereidings- en realisatiefase.

Als medewerker vastgoed en infrastructuur verhelp je bouwkundige storingen en zie je toe op de tijdige uitvoering van keuringen. Je werkt klantwensen en technische vraagstukken op tekening uit en maakt een bijbehorende werkomschrijving. Ook sta je de objectmanagers en projectleiders bij in het beoordelen van offertes en adviezen op de markt.

Je bereidt werkzaamheden voor en houdt tijdens de realisatie toezicht op de uitvoering van het werk. Hierbij beoordeel je ook de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. Waar nodig kom je met verbetervoorstellen. Verder bewaak je de kosten door erop toe te zien of er meer of minder werk nodig is. Je toetst, beoordeelt en bewaakt de veiligheids- en gezondheidsplannen van de opdrachtnemer en verzamelt en verwerkt vastgoedgegevens. Deze draag je over voor de registratie van ons vastgoed. De mate van zelfstandigheid die je hebt in je werk, hangt af van je ervaring. Als jouw ervaring nog niet helemaal aansluit bij de functie, dan word je in de beginfase begeleid door een ervaren collega.

Functie-eisen
Je hebt hbo-niveau, verkregen door een technische opleiding in de richting bouwkunde, aangevuld met voor het vakgebied relevante cursussen en/of opleidingen.
Je hebt minimaal een jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
Je hebt kennis van en ervaring met digitale tekeningen (AutoCAD) en kunt geldende wet- en regelgeving toepassen.
Je bent ervaren in het opstellen van RI&E’s, het beoordelen van plannen conform NEN 2767 gemaakte conditiemetingen en in de uitvoering van V&G-plannen.
Je hebt bij voorkeur kennis van de STABU-bestekssystematiek en ervaring met asbestsanering.
Je hebt bij voorkeur ruime ervaring in het voorbereiden van en toezicht houden op planmatige onderhoudsprojecten.
Je bent goed in analyseren, onderscheidt hoofd- van bijzaken en je structureert de verkregen informatie.
Je houdt rekening met de behoefte van de klant, doordat je je hebt verdiept in zijn of haar wensen en weet wat daarvan het belang is.
Je bent je bewust van de regels en verschillende posities, gevoeligheden en krachtenvelden in de organisatie en handelt daarnaar.
Je bent resultaatgericht, hebt een actieve houding, stelt prioriteiten en communiceert helder.
Je leert van je eigen fouten en staat open voor feedback van anderen.

Arbeidsvoorwaarden
Salarisniveau: schaal 9
Maandsalaris: Min €2.696 – Max. €3.809 (bruto)
Dienstverband: Vaste aanstelling (eventueel met een proeftijd)
Minimaal aantal uren per week: 36
Maximaal aantal uren per week: 36
Rijbewijs: B

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering, de zogeheten dertiende maand. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 55% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer. Bovendien kun je je arbeidsvoorwaardenpakket deels zelf samenstellen.

Bijzonderheden
Mogelijk is voor uitoefening van je werkzaamheden bij het Rijksvastgoedbedrijf (in de toekomst) een veiligheidsonderzoek (MIVD/AIVD) aan de orde. We gaan ervan uit dat je hieraan meewerkt.

Digitaal solliciteren
Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Een ieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.
Reageer voor 7 november.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer info - more information