Archikidz Rotterdam
zoekt een:

Nieuwe bestuursleden

Al zeven jaar op rij organiseert Archikidz Rotterdam met veel enthousiasme gratis architectuurworkshops voor kinderen. We kunnen dit doen dankzij sponsoring en giften en de inzet van vele vrijwilligers. Op dit moment is Archikidz een financieel gezonde stichting met een ANBI-status, trouwe sponsoren en een vaste crew van bevlogen vrijwilligers. De organisatie staat in de startblokken voor editie 2019.

In 2019 neemt een aantal bestuursleden afscheid van Archikidz. Voor het voortbestaan van de organisatie is een nieuw bestuur noodzakelijk. Daarom zoeken we drie tot vijf nieuwe bestuursleden die Archikidz Rotterdam de komende jaren willen leiden. Om meer informatie te geven over de werkzaamheden, het evenement en de organisatie, houden we op donderdagavond 8 november 2018 om 20.00 uur een informatieavond in Het Nieuwe Instituut, Room 1, Museumpark 25, Rotterdam.

Draag je Archikidz een warm hart toe en ben je nieuwsgierig naar wat een bestuursfunctie precies inhoudt?
Meld je dan aan via deze ticketlink https://archikidzinfo.eventbrite.nl. Mocht je meer willen weten maar ben je 8 november verhinderd, aarzel dan niet contact met voorzitter Karen Schuijt op te nemen via email karen@archikidzrotterdam.com.

Meer info - more information