De Twee Snoeken
zoekt een:

junior architect

Wat we verwachten
We zijn op zoek naar een creatieve, gedreven ontwerper die graag samen in een team werkt aan innovatieve projecten. Je bent sterk in de analyse- en ontwerpfase en kan goed conceptueel denken. Vaardigheid met SketchUp en Photoshop is een must. Ervaring met Revit of InDesign is een pluspunt.
Je werkt slagvaardig, doelmatig en nauwkeurig. Daarbij ben je in staat om de ideeën van anderen adequaat en binnen de aangegeven planning uit te werken.
Binnen ons bureau is succes gebaseerd op (integrale) samenwerking en collegialiteit. Ben jij stressbestendig, ambitieus en veelzijdig en ga jij sámen met het team voor de winst, dan willen we je graag ontmoeten!

Wat we bieden
Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een dynamisch en informeel bedrijf waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontplooien. Je maakt deel uit van een ambitieus, hecht team in een energieke en creatieve werkomgeving. Het salaris is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring. Je valt onder de CAO voor architectenbureaus. De secundaire arbeidsvoor-waarden zijn dan ook uitstekend.

Wat jij gaat doen
Als architect werk je in wisselende teams aan verschillende projecten. Je taak omvat bij aanvang het assisteren van senior ontwerpers en het uitwerken van ontwerpen. Je werkt mee aan studies, projecten en prijsvragen en verricht hiervoor ondersteunend werk. Vervolgens zal je binnen ons bureau de ruimte krijgen om je te ontwikkelen naar meer zelfstandigheid. Na verloop van tijd krijg je dan de mogelijkheid om eigen projecten te gaan ontwerpen.

Wie we zijn en wat we doen
De Twee Snoeken is een multidisciplinair architecten-bureau én een softwareontwikkelaar. In ons pand in het centrum van ’s-Hertogenbosch vind je architecten, interieurarchitecten, bouwkundigen, bouwfysici, ICTers en grafisch vormgevers. De medewerkers van De Twee Snoeken zijn enthousiast en gedreven. In een ongedwongen sfeer werken we hard aan het bereiken van onze doelen. Binnen de teams draagt iedereen verantwoordelijkheid voor zijn eigen werk, maar we gaan er ook van uit dat alle collega’s meedenken over mogelijke verbeteringen in het ontwikkelproces en het eindproduct.
Ons architectenbureau is toonaangevend in Nederland en heeft een zeer gevarieerde opdrachtenportefeuille met o.a. gemeentehuizen, politiebureaus, scholen en woningbouw. Onze professionals op het gebied van architectuur, interieur en projectmanagement maken ons onderscheidend.
Meer informatie kun je vinden op www.tweesnoeken.nl

Ervaring: bedreven met SketchUp en Photoshop, ervaring met Revit of Indesign is een pré.
Competenties: zelfstandig, communicatief vaardig, resultaatgericht, flexibel, goed kunnen samenwerken
Opleiding: WO bouwkunde
Aantal uren: 36 – 40 uur per week
Beschikbaar: per direct / in overleg

Interesse?
Solliciteer naar deze functie door een korte motivatie, je cv en je portfolio te mailen naar henk.van.evert@tweesnoeken.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joost Roefs (hoofd ontwerp) of Henk van Evert (manager HRM) via +31 73 614 04 07.