De Twee Snoeken
zoekt een:

Senior Projectleider

Wat we verwachten
Wij zijn op zoek naar een sterke organisator die meerdere projecten in woning- en utiliteitsbouw tegelijkertijd kan managen en tot een goed einde brengen. Ben je een harde werker uit de omgeving van ’s-Hertogenbosch en voel je je op je plek in een dynamische omgeving? Dan kun jij ons team wellicht versterken!

Wat we bieden
Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een dynamisch en informeel bedrijf waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontplooien. Het salaris is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring. Je valt onder de CAO voor architectenbureaus. De secundaire arbeidsvoor-waarden zijn dan ook uitstekend.

Wat jij gaat doen
Je bent de coördinator in het gehele planontwikkelings- en uitvoeringsproces van PvE tot oplevering/nazorg in zowel woning- als utiliteitsbouw projecten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever en zorgt dat heldere afspraken gemaakt en nagekomen worden op het gebied van bouwmanagement en/of directievoering. Daarbij let je scherp op de kosten en heb je een goede commerciële antenne voor mogelijke vervolgopdrachten.

Wie we zijn en wat we doen
De Twee Snoeken is een multidisciplinair architecten-bureau én een softwareontwikkelaar. In ons pand in het centrum van ’s-Hertogenbosch vind je architecten, interieurarchitecten, bouwkundigen, bouwfysici, ICTers en grafisch vormgevers. De medewerkers van De Twee Snoeken zijn enthousiast en gedreven. In een ongedwongen sfeer werken we hard aan het bereiken van onze doelen. Binnen de teams draagt iedereen verantwoordelijkheid voor zijn eigen werk, maar we gaan er ook van uit dat alle collega’s meedenken over mogelijke verbeteringen in het ontwikkelproces en het eindproduct.
Ons architectenbureau is toonaangevend in Nederland en heeft een zeer gevarieerde opdrachtenportefeuille met o.a. gemeentehuizen, politiebureaus, scholen en woningbouw. Onze professionals op het gebied van architectuur, interieur en projectmanagement maken ons onderscheidend.
In ons nieuwste product komen architectuur en ICT echt bij elkaar. WoonConnect is een ICT-innovatie op het gebied van klantgericht bouwen. In de unieke ICT-infrastructuur wordt de gebouwde omgeving (woningbouw- en utiliteitsprojecten, renovatie en nieuwbouw) digitaal één op één overgenomen.
Het resultaat is een soort digitale klei, waarmee eindgebruikers hun woning helemaal kunnen aanpassen aan hun eigen wensen. De applicaties zijn volledig webbased en de structuur van de modellen zorgt voor maximale vrijheid, uiteraard binnen de bouwkundige grenzen.
Meer informatie kun je vinden op www.tweesnoeken.nl

Ervaring: minimaal 5 jaar werk-ervaring, 10 is een pré.
Competenties: organisator, communicatief vaardig, resultaatgericht, teamspeler, commercieel en kostenbewust.
Opleiding: HBO of WO bouwkunde
Aantal uren: 36 – 40 uur per week
Beschikbaar: in overleg

Interesse?
Solliciteer naar deze functie door een korte motivatie, je cv en je portfolio te mailen naar henk.van.evert@tweesnoeken.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bert Kaasjager (hoofd projecten) of Henk van Evert (manager HRM) via +31 73 614 04 07.