De Twee Snoeken
zoekt een:

Tendermanager

Wat we verwachten
De tendermanager bij De Twee Snoeken architectuur is de spin in het web op het gebied van acquisities, prijsvragen en aanbestedingen. Bevlogenheid, accuratesse en schrijfvaardigheid zijn essentieel voor deze functie. En dit alles in nauwe samenwerking met onze afdeling communicatie. Interesse voor en kennis op het gebied van architectuur is daarbij erg belangrijk. Binnen ons bureau is succes gebaseerd op (integrale) samenwerking en collegialiteit. Ben jij stressbestendig, ambitieus en veelzijdig en ga jij sámen met het team voor de winst, dan willen we je graag ontmoeten!

Wat we bieden
Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een dynamisch en informeel bedrijf waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontplooien. Het salaris is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring. Je valt onder de CAO voor architectenbureaus. De secundaire arbeidsvoor-waarden zijn dan ook uitstekend.

Wat jij gaat doen
Je bent coördinator voor prijsvragen en (Europese) aanbestedingen. Je analyseert de klantvraag en samen met het acquisitieteam beoordeel je de haalbaarheid en stel je een inhoudelijk sterk en goed onderbouwd plan van aanpak op en komt daarmee tot een winnend voorstel. De regie over het totale tenderproces ligt bij jou, net als de verantwoordelijkheid voor een succesvolle inschrijving. Je bent een kunstenaar met woorden en sterk in het schrijven, redigeren en corrigeren van teksten.

Wie we zijn en wat we doen
De Twee Snoeken is een multidisciplinair architecten-bureau én een softwareontwikkelaar. In ons pand in het centrum van ’s-Hertogenbosch vind je architecten, interieurarchitecten, bouwkundigen, bouwfysici, ICTers en grafisch vormgevers. De medewerkers van De Twee Snoeken zijn enthousiast en gedreven.
Ons architectenbureau is toonaangevend in Nederland en heeft een zeer gevarieerde opdrachtenportefeuille. Zo renoveren we momenteel o.a. Stadhuis Amsterdam en Stadskantoor ’s-Hertogenbosch en hebben we eerder de renovaties van de Medische Faculteit Vrije Universiteit Amsterdam en de Stadswinkel van Nijmegen afgerond.
In ons meest recente product komen architectuur en ICT echt bij elkaar: WoonConnect is een ICT-innovatie op het gebied van klantgericht bouwen. Geen andere woningconfigurator is zo flexibel en kan zoveel bouwkundige informatie verwerken én leveren. Niet voor niets gebruiken diverse steden WoonConnect al voor wijkprojecten op het vlak van duurzaamheid en zorg.
Meer informatie kun je vinden op www.tweesnoeken.nl

Ervaring: minimaal 3 jaar relevante ervaring.
Competenties: Affiniteit met bouwkunde/ architectuur, tekstueel sterk, teamspeler, creatief, werkt gestructureerd en procesmatig, sterke coördinerende en enthousiasmerende vaardigheden, affiniteit met ICT is een pré
Opleiding: HBO werk- en denkniveau
Aantal uren: 36 – 40 uur per week
Beschikbaar: per direct / in overleg

Interesse?
Solliciteer naar deze functie door een korte motivatie en je cv te mailen naar henk.van.evert@tweesnoeken.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joost Roefs (hoofd ontwerp) of Henk van Evert (HRM) via 073 614 04 07.