Hospitality Group
zoekt een:

Senior workplace consultant

Creating better places is onze missie om aantrekkelijke en excellent georganiseerde omgevingen voor werken, leren, vrije tijd en zorg te realiseren. Met creatieve en duurzame oplossingen op het gebied van hospitality, facility management, huisvesting en inkoop.

Een nieuwe werkomgeving biedt kansen om bewuster, slimmer en meer duurzaam te werken en uw aantrekkelijkheid als organisatie te vergroten. Hospitality Group ontwerpt en realiseert samen met opdrachtgevers nieuwe werkplekconcepten die het werk leuker en makkelijker maken. Het ondersteunen van ontmoeten, samenwerken, kennisdelen en innovatie zijn belangrijke drivers. Onze dienstverlening gaat van conceptontwikkeling, ontwerp- en interieurvoorstellen tot en met projectmanagement en het begeleiden van medewerkers.

In jouw rol ben jij verantwoordelijk voor het bedenken en realiseren van futureproof huisvestingsconcepten. Als geen ander weet jij wat er speelt op dit gebied. Op strategisch niveau ga je in gesprek met klanten en weet je met hen te komen tot een heldere visie op de toekomst van werken. De oplossingen die jij aandraagt zijn integraal. Je ontwerpt de fysieke omgeving, de dienstverlening en werk-, leer- en leefstijl in samenhang met elkaar. Het realiseren van een inspirerende omgeving is voor jou de sleutel om het beste in mensen naar boven te halen, rekening houdend met de wensen van de gebruiker. Je kruipt in de huid van de organisatie, ontleedt de eigenheid en het DNA en biedt oplossingen aan die de uniciteit van de organisatie weerspiegelen. Dit alles door interactief, samen met de gebruikers, te ontwerpen.

Belangrijk als basis voor je perspectief zien wij jouw rol als expert op een aantal van onze Future Workplace thema’s binnen het bureau en tijdens optredens naar buiten. Intern werken we steeds meer in integrale samenstelling en is grote behoefte aan onderlinge kennisuitwisseling. Je creëert eigenaarschap en met jouw kennis en kunde weet jij onze dienstverlenging naar de top te brengen.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Uitdragen van de visie op de Future Workplace
 • Op strategisch niveau uitwerken van concepten
 • Concepten vertalen naar integrale oplossingen
 • Projectmanagement in een complexe werkomgeving
 • Opleiden en begeleiden junior consultants

Wie ben jij?
Je hebt een aansprekende (eigen) visie op onze dienstverlening en op werkplekconcepten en je weet deze overtuigend over te brengen op onze (potentiële) klanten. Je komt met verrassende pitches, storytelling en ideeën. Je bedenkt, ontwikkelt en realiseert beleving binnen grote en complexe organisaties, zoals grote corporates en overheden, universiteiten, HBO’s en zorginstellingen. Samen met het team maak je onderscheidende offertes die de verwachtingen van de klant overtreffen. Je inspireert en motiveert het team met je energie en daadkracht. Je bent verbindend en zorgt voor continue afstemming met de opdrachtgever en de projectteams. Je verdiept jezelf in actuele ontwikkelingen, trends en solutions van de future workplace en vertaalt deze naar concepten.

Functie eisen:

 • WO werk- en denkniveau
 • Ruime ervaring met ontwikkelen van eigentijdse concepten voor de werkomgeving (> 5 jaar)
 • Ruime ervaring als projectmanager voor integrale huisvestingsvraagstukken binnen complexe omgevingen
 • Ervaring met procesmethoden als Lean, Agile, Nudging en Design Thinking
 • Ervaring als (interieur)architect, conceptdesigner, vormgever of vergelijkbaar is een goede basis
 • Een overtuigende visie op thema’s als: circulariteit/duurzaamheid/mobiliteit, gezondheid/vitaliteit/welzijn/duurzame inzetbaarheid, ecosystemen/samenwerking/community, technologie en new ways of working/leadership

Competenties:

 • Bevlogen, realistisch en een sterke visie
 • Analytisch
 • Communicatief, overtuigend, inspirerend, enthousiasmerend en verbindend
 • Bestuurlijke en organisatie sensitiviteit
 • Teamplayer

Hospitality Group is met circa 85 medewerkers het grootste advies- en projectmanagementbureau in Nederland voor hospitality, facility management, huisvesting en inkoop. Onze ondersteuning reikt al ruim 30 jaar van advies tot uitvoering en van inspiratie tot coaching en training. ‘Creating better places’ is onze missie. Samen met opdrachtgevers realiseren we dagelijks aantrekkelijke en excellent georganiseerde omgevingen voor werken, leren, vrije tijd en zorg. Omgevingen die een stevige identiteit en een duidelijk DNA verbeelden, het beste uit mensen halen en voor rendement zorgen in alle opzichten.

> lees verder