Hollandse Nieuwe concepts & design BV
zoekt een:

technisch ontwerper/bouwkundige tekenaar

Enthousiasme, nieuwsgierigheid, en onbevangenheid zijn kernwaarden van het bureau. Onze organisatie kenmerkt zich door laagdrempelige interne en externe samenwerkingen, directe communicatie en gedeelde verantwoordelijkheden.
Wij werken aan een grote diversiteit aan opdrachten voor nationale en internationale opdrachtgevers. De projecten betreffen revitalisaties en renovaties, uitbreidingen met nieuwbouw van werk- en leeromgevingen waar duurzaamheid en gebruikerservaring centraal staan. Op dit moment werken wij onder andere voor Theater Carré, adidas, TNO, Naturalis, KNAW Utrecht, museum Bonnefanten, Aidsfonds, Stedelijk Gymnasium Haarlem, Alfa College Hoogenveen.
Kijk je uit naar het werken bij een groeiend creatief bureau in Amsterdam Noord (nu 14 mensen). Je voelt je thuis in een rol waarin je pro actief verantwoordelijkheid neemt voor het verder uitwerken en concretiseren van ontwerpen en het verrichten van ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van de (interieur)ontwerper/architecten.
De functie kent naast technische ook esthetische aspecten. Je verricht het tekenwerk in alle fasen van een project (zoals situatietekening, plattegronden, gevels, details, meubeltekeningen etc).
Ben je accuraat en bekend met de relevante wet- en regelgeving. Je bent een vrolijk en open persoon, stressbestendig en trekt meteen aan de bel als je hulp nodig helpt. Relevante competenties voor deze functie: samenwerken, zelfdiscipline, vakkundigheid, nauwkeurigheid, duurzaamheid en technisch inzicht.

Je hebt HBO-bouwkunde en/of TU afgerond, hebt minimaal 2/3 jaar werkervaring en je beschikt uiteraard over goede kennis en ervaring met technische tekenprogramma’s (AutoCAD/Revit, sketchUp), MS-office en Photoshop.

Hollandse Nieuwe concepts & design BV