Hollandse Nieuwe concepts & design BV
zoekt een:

ontwerper / architect

Enthousiasme, nieuwsgierigheid en onbevangenheid zijn kernwaarden van het bureau. Onze organisatie kenmerkt zich door laagdrempelige interne en externe samenwerkingen, directe communicatie en gedeelde verantwoordelijkheden.
Wij werken aan een grote diversiteit aan opdrachten voor nationale en internationale opdrachtgevers. Onze projecten betreffen revitalisaties en renovaties, uitbreidingen met nieuwbouw van werk- en leeromgevingen waar duurzaamheid en gebruikerservaring centraal staan.
Op dit moment werken wij voor o.a. Theater Carré, adidas, TNO, Naturalis, KNAW Utrecht, Museum Bonnefanten, Aidsfonds, Stedelijk Gymnasium Haarlem, Alfa College Hoogenveen e.a.

Heb jij de TU of Academie voor Bouwkunst afgerond en minimaal 2/3 jaar werkervaring.
Je voelt je thuis in een rol waarin je pro actief verantwoordelijkheid neemt voor jouw ontwerpen. Je hebt een sterke, uitgesproken ontwerpvisie, veel kracht op creatief gebied. Het uitzetten van ontwerpen en ontwerprichtingen en het zorgdragen voor onderdelen van het ontwerpproces, met name het bewaken van de creatieve kwaliteit.
Je bent een vrolijk en open persoon, stressbestendig en trekt meteen aan de bel als je hulp nodig helpt. Relevante competenties voor deze functie: samenwerken binnen een internationaal werkveld, zelfdiscipline, vakkundigheid, nauwkeurigheid, duurzaamheid en technisch inzicht. Je wilt je zowel op schaal van interieur als exterieur ontwikkelen.
Je beschikt uiteraard over goede kennis en ervaring met technische tekenprogramma’s (AutoCAD/sketchUp, Revit, Photoshop), MS-office.

Hollandse Nieuwe concepts & design BV