AIDarchitecten
zoekt een:

Architect | Ir-architect

OVER het bureau

AIDarchitecten is een multidisciplinair bureau in Malle (Antwerpen), met 12 medewerkers. We zijn op zoek ons team te versterken met een fijne architect of ir. architect.
We bieden een interessante aangename werkplek, zowel qua verloning als uitdagingen. We werken zowel aan stedenbouwkundige projecten, meergezinswoningen, zorg projecten als aan gedetailleerde interieur-en restauratieprojecten.

Overtuigd zijnde dat elk ontwerp ontstaat vanuit de eigenheid van een plek, geholpen door de structuur en de taal van materialen en verhoudingen, is de leidraad in ons werk het nastreven van een zo hoog mogelijke kwaliteit in de ruimste zin van het woord. Hierbij denken wij aan zowel een krachtig concept, een betekenisvol gebouw, een spitsvondige constructie als aan een duurzaam, functioneel en economisch verantwoord gebouw. We trachten te werken vanuit een nederige en respectvolle houding ten opzichte van de omgeving met de nadruk op eerlijke, integere, krachtige bouwwerken, waar tevens ruimte blijft voor poëzie.

JE KWALITEITEN

We versterken graag ons team met een fijne architect of ir. architect met minimum 4 jaar ervaring en goede ontwerptalenten.
We zoeken een gemotiveerde architect met ervaring voor de uitwerking van diverse architectuurprojecten, met talent voor het ontwikkelen van nieuwe concepten op architectonische en stedenbouwkundige schaal. Je takenpakket heeft betrekking op het volledige traject van ontwerp, presentatie tot volledige projectopvolging.

• Passie en een hart voor architectuur.

• Betrokkenheid bij het bureau en bijhorende projecten.

• Liefst gestructureerd, communicatief, ondernemend en verantwoordelijk.

• Minimum 4 jaar ervaring.

• Master in architectuur, interieurarchitectuur of ingenieurswetenschappen architectuur.

• Kennis van Autocad en het Adobe-pakket (kennis Revit is een meerwaarde).

• Talenkennis: Nederlands (Engels en Frans is een meerwaarde).

Voel je je aangetrokken tot onze architectuur? Stuur dan je portfolio en CV op naar: kb@aidarchitecten.be

Of vul de formulier in op onze website: https://aidarchitecten.be/nl/bureau/vacatures/

We kijken uit naar een verkennend gesprek en een voorstelling van ons bureau en het team!

AIDarchitecten vacatures