Architectenbureau Cepezed
zoekt een:

BIM-Kanon

Voor de aansturing, ondersteuning, ontwikkeling en bewaking van onze BIM-processen is cepezed per direct op zoek naar een Revit-savvy BIM-kanon.

Je weet als geen ander wat de mogelijkheden zijn van BIM en wat ervoor nodig is ze te verwezenlijken. Je stelt protocollen op, voert het beheer over de licenties en bibliotheken, traint onze medewerkers, verkent voortdurend nieuwe kansen en stuurt zowel op efficiƫnte methodieken als op maximaal bruikbare output. Alle bouwgerelateerd informatiemanagement is zeg maar echt jouw ding.

Je bent zowel onderzoekend, vooruitstrevend en strategisch als hands-on, gestructureerd, secuur en to-the-point. Ook ben je in staat zowel te enthousiasmeren als strakke kaders te stellen.

cepezed biedt een uitdagende omgeving waarin je nauw samenwerkt met onze ontwerpers, BIM-coƶrdinatoren en sleutelfunctionarissen bij ketenpartners. Het gaat om een fulltime baan die je voor een belangrijk deel zelf mede kunt vormgeven. Het salaris is op basis van kennis en ervaring. Interesse? Stuur je CV, motivatiebrief en voorbeelden van je werk naar post@cepezed.nl

Cepezed Vacatures