MVRDV
zoekt een:

BUSINESS DEVELOPMENT COLLABORATOR

WAT WE BIEDEN
Als BD Collaborator ben je een integraal onderdeel van het business development team. Het team werkt samen om de beste nieuwe kansen en projecten te vinden voor MVRDV, bijvoorbeeld door openbare aanbestedingen, competities, onderzoek en pitches. Je zal je daardoor bezighouden met zaken als conceptontwikkeling, aanbestedings management, design, marktonderzoek, budgettering en offertes opstellen, account management en sales.

De positie die we bieden is er één in een internationaal team van 8 personen. We zoeken iemand die minstens 32 uur per week beschikbaar is en die er geen problemen mee heeft om regelmatig te reizen voor werk.

MVRDV is aangesloten bij de BNA en maakt gebruik van de Architecten CAO. Salariëring wordt ook hierop gebaseerd.

  • Een Mastertitel in het vakgebied van Architectuur, Stedenbouw of Vastgoedontwikkeling
  • Kennis van Architectuur, management en project ontwikkeling
  • 1 tot 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Interesse in ondernemerschap, sales en business development
  • Creatieve en innovatieve vaardigheden
  • Grafische vaardigheden, vooral gericht op het overdragen van informatie
  • 32 – 40 uur per week beschikbaar
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.

OVER MVRDV
MVRDV is een wereldwijd opererend architecten bureau met meer dan 225 medewerkers, MVRDV heeft zich tot doel gesteld innovatieve gebouwen en plannen ontwerpen en ontwikkelen. MVRDV is in 1993 opgericht, het hoofdkantoor is in Rotterdam en er zijn daarnaast twee buitenlandse vestigingen; in Shanghai en Parijs.

MVRDV gelooft in gelijke behandeling. Alle medewerkers en sollicitanten worden op dezelfde manier behandeld, ongeacht geslacht, ras, huidskleur, afkomst, nationaliteit, etnische achtergrond, religie, geloof, sexuele voorkeur, leeftijd of eventuele handicap.

HOE KAN JE SOLLICITEREN
Op de website van MVRDV vind je het online sollicitatieformulier waar je een motivatie, CV en eventuele andere documenten achterlaten. We kunnen je sollicitatie alleen in behandeling nemen als je gebruik maakt van dit formulier.

Mocht je vragen hebben neem dan contact op met Human Resources via HR@MVRDV.com of +31 (0) 10 477 2860.

MVRDV jobs