wUrck architectuur stedenbouw landschap
zoekt een:

architect@wUrck

wUrck is een ontwerpbureau dat architectuur, stedenbouw en landschap integreert in een breed palet van ruimtelijke ontwerpopgaven, van concept tot uitvoering.

We zijn op zoek naar een gedreven en ambitieuze architect met circa 5 jaar werkervaring. Je voelt je thuis in een multidisciplinair team en hebt aantoonbare ervaring met het architectonische ontwerp, van woningbouwprojecten tot mobiliteitsopgaven. Je bent in staat om conceptueel te ontwerpen en te verbeelden maar ook om projecten met gevoel voor techniek en materiaal tot in detail uit te werken. Naast een goede beheersing van Autocad, Adobe en 3D Sketch up, strekt ervaring met Revit tot aanbeveling. Je hebt je opleiding afgerond aan een universiteit of een academie van bouwkunst.

Indien je voldoet aan bovenstaande competenties en uiterlijk per 1 januari 2019 beschikbaar bent stuur dan je digitale sollicitatie met motivatiebrief, cv en portfolio van max 10MB vóór 25 november a.s. naar info@wUrck.nl met als onderwerp: ‘vacature architect’. Voor nadere inlichtingen neem je contact op met Ernst van Rijn of Oriol Casas, tel. 010-4290709.

wUrck behandelt sollicitaties met de benodigde discretie.

wUrck architectuur stedenbouw landschap B.V.