Wiegerinck Architecten
zoekt een:

senior projectmanager

Wie wij zijn
​Wiegerinck werkt aan projecten in de wereld van gezondheidszorg, wonen met zorg, onderwijs en hoogwaardig onderzoek. Projecten met een gevoelige context van betrokkenen, programma en techniek. Nieuwsgierigheid naar nieuwe mogelijkheden is wat ons drijft. We zoeken naar beheerste architectuur en een samenwerking die uit gaat van integratie van vakdisciplines. Vanuit een werkwijze die gebaseerd is op kennis en vragen stellen maken we robuuste gebouwen.

Wie wij zoeken
​Een sterke senior projectmanager met aantoonbare affiniteit voor architectuur. We hebben een voorkeur voor een academische vooropleiding, waarbij we open staan voor een combinatie van bouwkunde/architectuur met een managementopleiding. Je bent communicatief vaardig en ondernemend, kunt goed in teamverband opereren en hebt een sterk organisatorisch vermogen. Bij voorkeur minimaal vijf jaar werkervaring.

Het doel is iemand te vinden die zelfstandig zowel het interne ontwerpproces als ook het externe bouwproces begeleidt en aanstuurt waarbij deze veelal het eerste aanspreekpunt is voor de opdrachtgever. Het accent ligt daarbij op aspecten als communicatie, planning, budgetbewaking, procesbegeleiding en kwaliteitsbewaking.

Wat wij bieden
​Een baan met een prettige werkomgeving, leuke collega’s en interessante (grootschalige) projecten in binnen- en buitenland. Wij hanteren goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor architectenbureaus.
Herken je jezelf in het gevraagde profiel? Stuur dan een sollicitatiebrief inclusief CV en beknopt portfolio naar sollicitatie@wiegerinck.nl ter attentie van Koen Arts. Val jij op tussen de aanmeldingen? Dan nodigen wij jou uit voor een goed gesprek.

Wiegerinck Architecten