BNA
zoekt een:

Assistent programma manager

24 uur per week / 0,60 fte
Ben je op zoek naar een boeiende en zelfstandige functie? Wil je werken bij een innovatieve en ondernemende branchevereniging die midden in het ruimtelijke domein #gebouwdgeluk staat?
Kom dan ons team versterken in een uitdagende omgeving with a view to kill aan het Amsterdamse IJ. Wij, de Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus (BNA), heten je graag per februari aanstaande welkom. Ongeveer 1100 architectenbureaus zijn verenigd in de BNA. Samen met onze leden vormen we een netwerk dat modern, creatief ondernemerschap bevordert, met als drijfveer de kracht van architectuur voor de leefomgeving.

Wie zoeken we
Jij bent op je best wanneer je mag plannen en organiseren. Je kunt snel schakelen op verschillende niveaus en bent vooral een doener. Je bent ook een echte teamspeler en je wil graag een bijdrage leveren aan een groter geheel. Je hebt ervaring (dit kan ook vanuit stage of bijbaan) met het ondersteunen van projecten en projectmatig werken. Je kunt uitstekend communiceren in woord en schrift, zowel in het Nederlands en Engels.En natuurlijk ben je digital minded en kun je goed uit de voeten met Office-software, WordPress en social media.

Wat ga je bereiken
Je organiseert en voert onderdelen van BNA-programma’s uit, waaronder BNA International en het Next Step Program. Je ondersteunt de programmamanager hierin en werkt zelfstandig aan deze onderdelen en sub-projecten binnen de programma’s, zoals ondersteuning voorbereiding en uitvoering van events en bijeenkomsten, PR en publiciteit, waaronder uitingen via website en digitale media. Daarbij werk je samen met het BNA-team, de BNA-leden en met externe stakeholders. Ook draag je mede zorg voor continuïteit en bereikbaarheid (van contactpersonen) van de programma’s en ben je eerstelijns opvang voor e-mail en telefoon.
Wat vragen we
• Hbo werk- en denkniveau (richting communicatie, marketing, small business of vergelijkbaar);
• ervaring met organiseren en projectmatig werken en onderdelen ervan zelfstandig uit te voeren;
• kennis en ervaring van de toepassing van relevante online marketing applicaties en automatiseringspakketten;
• uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden (Nederland en Engels);
• ervaring met verenigingen of soortgelijke organisaties is een pré;
• aantoonbare affiniteit met architectuur is een pré.
Je competenties
• resultaatgericht en probleemoplossend opereren;
• plannen en organiseren met oog voor de details zonder de grote lijn uit het oog te verliezen;
• flexibel, stressbestendig en goed kunnen schakelen;
• hands-on-mentaliteit.

Wat bieden we
De BNA heeft een team met betrokken en energieke collega’s. We bieden je een leuke en zelfstandige functie waar je vanuit persoonlijk leiderschap je eigen rol kunt pakken met een goed arbeidsvoorwaardenpakket, zoals een marktconform salaris volgens cao Architecten. Dit is afhankelijk van ervaring tussen de € 2.286,- en max. € 2.967,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 40 uur per week (schaal F).

Meer informatie of meteen solliciteren?
Getriggerd? Dan ontvangen wij graag vóór 2 december a.s. je motivatie en curriculum vitae ter attentie van Katelijne Prinsenberg, manager bureau. Mail je sollicitatie naar mzandhuis@bna.nl

Kijk ook voor informatie én inspiratie op www.bna.nl. Heb je concrete vragen of wil je meer weten over de functie? Bel of mail het directiesecretariaat op 020-555 36 21 of mzandhuis@bna.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.