Benthem Crouwel Architects
zoekt een:

PR- en Communicatiespecialist

Benthem Crouwel Architects zoekt voor de studio in Amsterdam een PR- en Communicatiespecialist. Hou je van design en architectuur? Wil je met ons de beste PR-koers uitzetten en het merk Benthem Crouwel Architects wereldwijd optimaal uitdragen?
In nauwe samenwerking met de partners en het hoofd Business Development werk je aan de PR-strategie en ben je met het PR-team verantwoordelijk voor alle interne en externe communicatie voor onze vestigingen in Amsterdam, Düsseldorf, Parijs en San Jose (VS).
Deze baan vraagt organisatorisch talent, initiatief en commerciële knowhow, en is bij uitstek geschikt voor een echte teamplayer die ervaring in het vakgebied combineert met een grote liefde voor design en/of architectuur.

Wat we vragen:

  • Je hebt een relevante bachelor of master graad behaald;
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Duits, Frans of andere talen zijn een pré;
  • Je schrijft uitstekende, moderne teksten en weet hoe je een verhaal moet vertellen. Je bent in staat content uit verschillende bronnen te redigeren voor publicatie, en kunt informatie geschikt maken voor verschillende doelgroepen;
  • Je beheerst relevante software (MS Office, InDesign) en hebt veel ervaring met social media en website content;
  • Je bent sterk op zowel strategisch als operationeel niveau;
  • Je werkhouding is flexibel, snel, positief en oplossingsgericht;
  • Je waarborgt de tekstuele en grafische kwaliteit van alle communicatie-uitingen;
  • Je bent fulltime beschikbaar (40 uur per week).

Wat we bieden:
Benthem Crouwel Architects vindt goed werkgeverschap belangrijk en biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. We werken in een informele en dynamische sfeer en stimuleren medewerkers om zich te ontwikkelen en initiatief te tonen.
De studio heeft zo’n 40 jaar ervaring, er werken ongeveer 60 mensen: een internationaal team van deskundige en ervaren architecten, bouwkundigen, stagiairs en recent afgestudeerde ontwerpers. Samen werken we aan een divers portfolio van binnen-en buitenlandse projecten die sterk variëren in schaal, functie en complexiteit. Voor meer informatie zie ook www.benthemcrouwel.com.
Ons bureau volgt de CAO voor architectenbureaus. Sollicitanten moeten in het bezit zijn van een geldige werkvergunning voor Nederland.

Stuur je brief met CV naar jobs@benthemcrouwel.nl, ter attentie van Simone Kraaijenbrink.
Jouw sollicitatie moet vergezeld gaan van enkele voorbeelden van door jou gemaakte teksten en/of online content.

Meer info - more information