architectenbureau cepezed
zoekt een:

senior bouwprojectmanager

cepezed is een architectenbureau met een brede portefeuille in zowel binnen- als buitenland en ontwerpt spraakmakende duurzame projecten als Rijkskantoor De Knoop, The Green House, Tijdelijke Rechtbank Amsterdam en de Nieuwe Pier op Schiphol, maar werkt bijvoorbeeld ook aan state-of-the-art laboratoria en onderwijsgebouwen. Het bureau heeft veel aandacht voor een hoge verblijfskwaliteit en langdurig, flexibel gebruiksgemak. Techniek, interactie en esthetiek zijn binnen de doordachte en uiterst bouwbare ontwerpen volledig geïntegreerd. Ook hebben we veel kennis in huis: cepezed beschikt voor ieder deel van het ontwerp over interne specialisten en heeft daarnaast eigen afdelingen en zusterbedrijven voor interieur, projectontwikkeling en bouwmanagement.
cepezed bestaat inmiddels uit ruim 75 mensen en is nog altijd groeiende. Wij zijn daarom per direct op zoek naar een senior bouwprojectmanager.

cepezedbouwteam is de verbindende schakel tussen het ontwerp en de bouw van projecten die architectenbureau cepezed ontwerpt. Onze rol kan variëren van aanspreekpunt en trekker van het totale ontwerp- en bouwproces, tot organisator en coördinator van de bouwwerkzaamheden zonder tussenkomst van een hoofdaannemer. Voor versterking van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s die graag zelfstandig werken en plezier hebben in het samenbrengen van ontwerpende en uitvoerende partijen.

werkzaamheden:
Als senior bouwprojectmanager draag je binnen ons team zorg voor de coördinatie en de partiële aanbesteding van verschillende projecten. Je zorgt voor de totstandkoming van het juiste projectteam voor de opgave en coördineert de engineeringswerkzaamheden van de betrokken adviseurs en bouwers. Tijdens de uitvoering bewaak je samen met de bouwplaatsmanagers de nakoming van alle werkafspraken en de juiste uitvoering van het totale ontwerp.

profiel:

  • 5-10 jaar relevante werkervaring
    opleiding TU Bouwkunde afstudeerrichting architectuur, bouwmanagement of bouwtechniek
  • communicatief vaardig
  • zorgvuldig en secuur
  • inzicht in het bouwproces en commerciële belangen
  • goede beheersing van de Nederlandse taal

wij bieden:

  • een uitdagende werkomgeving bij een jonge afdeling van een gerenommeerd architectenbureau
  • fulltime baan
  • salaris op basis van kennis en ervaring

Stuur je cv en motivatiebrief naar post@cepezedbouwteam.nl

Cepezed Vacatures