De Zwarte Hond
zoekt een:

Stagiaires Architectuur & Techniek

Stagiaires Architectuur:
De Zwarte Hond zoekt enthousiaste studenten architectuur die ons team in Groningen komen versterken in de periode vanaf januari 2019. We zoeken gedreven personen die plezier hebben in het maken en het ontwikkelen van architectonische ontwerpopgaven, (kleinschalige) stedenbouwkundige opgaven en in een team willen werken aan de realisatie van diverse projecten. Je bijdrage aan de ontwikkeling van architectonische ontwerpopgaven vereist goede presentatievaardigheden. Dit betekent dat je goed met de computer overweg kan (bij voorkeur Archicad, Photoshop, Vectorworks/Autocad, Indesign), maar dat je ook maquettes kan bouwen.

Stagiaires Techniek:
De Zwarte Hond zoekt enthousiaste studenten architectuur die ons team in Groningen komen versterken in de periode vanaf januari 2019. We zoeken gedreven personen die plezier hebben in het maken van bouwkundige tekeningen en details en die in een team willen werken aan de realisatie van diverse projecten. Je bijdrage aan de uitwerking van bouwkundige ontwerpopgaven vereist goede presentatievaardigheden. Dit betekent dat je met de computer overweg kan (Bij voorkeur Archicad/Revit, Photoshop, Vectorworks/Autocad, Indesign), maar dat je ook maquettes kan bouwen.

Aan de slag:
Als assistent van een ervaren architect/projectleider bestaan je werkzaamheden afhankelijk van je studierichting en/of interesse uit ondersteunende werkzaamheden in de ontwerp en/of uitvoeringsfase.
Indien nodig krijg je (intern) een aanvullende CAD tekencursus.

Heb je interesse, mail dan je cv en een korte impressie van je portfolio naar:
De Zwarte Hond
T.a.v. Leonie van der Veen
E-mail: vanderveen@dezwartehond.nl

Meer info - more information