buro MA.AN
zoekt een:

stedenbouwkundig ontwerper, Zwolle

buro MA.AN is een interdisciplinair ontwerpbureau voor stedenbouw, beeldende kunst, landschap en architectuur. Ons werkgebied is breed, zowel qua inhoud als schaalgrootte. Onze opdrachten bevinden zich vaak in het grensgebied van de disciplines. Op die manier benaderen we onderzoekend en ontwerpend de opgave; van stadsvisie tot het ontwerp van de openbare ruimte en civiele en architectonische objecten.

MA.AN is opgericht in 2002 en bestaat uit 12 medewerkers. Samenwerking is onze kracht en wij zijn er van overtuigd dat er sterkere, mooiere en beter gedragen plannen ontstaan, wanneer kennis en creativiteit samenkomen. Van eerste idee tot en met de werkelijke uitvoering, wij vinden het iedere keer een uitdaging om vanuit een sterk concept de verschillende aspecten binnen de opgave ruimtelijk met elkaar te verbinden.

Wij willen graag in 2019 ons team in Zwolle versterken met een stedenbouwkundig ontwerper (TU of de AvB), die samen met ons inhoud wil geven aan de verdere groei van onze vestiging in Zwolle en de veelzijdige opgaven die in de regio spelen de komende jaren.

Wij zoeken een stedenbouwkundige:
– met een open, communicatieve, enthousiaste en onderzoekende werkhouding;
– die conceptueel kan denken en dit vertaalt in sterke schetsen en/of beelden;
– met relevante werkervaring;
– die opereert op verschillende schaalniveaus;
– die als teamspeler leiding kan geven aan een project, zowel binnen het buro als naar de
opdrachtgever(s);
– die zelfstandig projecten kan verwerven en uitvoeren;
– met een visie op het vakgebied, die dit mondeling overtuigend kan overbrengen.

Wij gaan er van uit dat je werkt met Adobe CC en AutoCad, en dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst. Het team in Zwolle werkt nauw samen met het team in Rotterdam en het is voor jou geen enkel probleem om af en toe in Rotterdam te werken.

Sollicitaties met portfolio (PDF) en CV graag sturen voor 13 januari 2019 naar sollicitatie@buromaan.nl t.a.v. André van der Eijk. Voor aanvullende informatie over de vacature kun je contact opnemen met André van der Eijk (tel 010 4133025).

www.buromaan.nl