buro MA.AN
zoekt een:

stedenbouwkundig ontwerper, Rotterdam

buro MA.AN is een interdisciplinair ontwerpbureau voor stedenbouw, beeldende kunst, landschap en architectuur. Ons werkgebied is breed, zowel qua inhoud als schaalgrootte. Onze opdrachten bevinden zich vaak in het grensgebied van de disciplines. Op die manier benaderen we onderzoekend en ontwerpend de opgave; van stadsvisie tot het ontwerp van de openbare ruimte en civiele en architectonische objecten.

MA.AN is opgericht in 2002 en bestaat uit 12 medewerkers. Samenwerking is onze kracht en wij zijn er van overtuigd dat er sterkere, mooiere en beter gedragen plannen ontstaan, wanneer kennis en creativiteit samenkomen. Van eerste idee tot en met de werkelijke uitvoering, wij vinden het iedere keer een uitdaging om vanuit een sterk concept de verschillende aspecten binnen de opgave ruimtelijk met elkaar te verbinden.

Voor ons team in Rotterdam zoeken wij per direct een stedenbouwkundig ontwerper:

  • die graag opereert in een divers team met meerdere disciplines;
  • met een open, communicatieve, enthousiaste en onderzoekende werkhouding;
  • die opereert op verschillende schaalniveaus;
  • die conceptueel kan denken en dit vertaalt in sterke beelden of resultaten;
  • die zelfstandig kan werken aan projecten;
  • met een visie op het vakgebied, die dit mondeling overtuigend kan overbrengen.

Wij gaan er van uit dat je werkt met SketchUp, Adobe CC en AutoCad, en dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst. Sollicitaties met portfolio (PDF) en CV graag sturen voor 13 januari 2019 naar sollicitatie@buromaan.nl t.a.v. André van der Eijk. Voor aanvullende informatie over de vacature kun je contact opnemen met André van der Eijk (tel 010 4133025).

www.buromaan.nl