Inbo
zoekt een:

Parametrisch Ontwerper / Engineer

Heb jij affiniteit met architectuur en talent voor programmeren? Heb je kennis van Dynamo en/of Grasshopper en vind je het leuk om die kennis in te zetten voor het slimmer ontwerpen en engineeren van onze vele uitdagende projecten?

Dan heeft Inbo een inspirerende baan voor je waarin:

• we je uitdagen onze processen in ontwerp en engineering te verbeteren, te versnellen en te versimpelen.
• je op verschillende plekken in ons bureau met architecten en bouwkundigen werkt aan een grote diversiteit aan projecten; van modulaire woningbouw tot complexe woontorens en van een bijzonder museum tot een groot laboratorium.
• je ons vooruit helpt met de optimalisatie en automatisering van ontwerp- en BIM-processen.
• je onderzoekt onderzoek op welke wijze de mogelijkheden van programma’s als Dynamo en Grasshopper betekenen op het snijvlak van architectuur, engineering en ICT.
• je helpt nieuwe workflows ontwikkelen en implementeren.

Inbo is misschien wel het grootste architecten- en ingenieursbureau in Nederland. Met ruim 200 collega’s werken we vol passie aan het mooier maken van onze dagelijkse leefomgeving. Het ontwikkelen van (je) talenten vinden we belangrijk en geven we veel ruimte (bijvoorbeeld via onze InboAcademie). Even belangrijk is dat we binnen Inbo leren van elkaar (InboCafé, werkbezoeken en intervisie). Samenwerken en teamgevoel zijn een groot onderdeel van onze hoge kwaliteit en dus van ons succes. Inbo’ers krijgen de vrijheid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te ondernemen en passies na te jagen. Door deze aanpak werken we al 56 jaar aan grote, relevante projecten van allerlei verschillende opdrachtgevers.

De parametrisch ontwerper/engineer die wij zoeken:
• is enthousiast, creatief, flexibel, onderzoekend, denkt out-of-the-box maar werkt wel resultaatgericht;
• heeft goede communicatievaardigheden en overtuigingskracht;
• heeft (basis)kennis van applicaties als Dynamo en Grasshopper (kennis van Revit en BIM is een pre);
• kan goed zelfstandig en samenwerken en heeft affiniteit met visueel programmeren;
• heeft een hbo/wo opleiding en een achtergrond in architectuur / bouwkunde.

Deze functie is voor 32 – 40 uur per week. We bieden je flexibiliteit in waar en wanneer je werkt, met Amsterdam of Woudenberg als vaste uitvalsbasis en regelmatig ook een van onze andere vestigingen (Eindhoven, Heerenveen, Rotterdam).

Solliciteren kan door een e-mail met cv, motivatiebrief en eventueel portfolio te sturen naar hr@inbo.com. Voor vragen kun je bellen met Anouk Rinia (06 15 37 67 69).

*acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Vacature parametrisch ontwerper