Studio Piet Boon
zoekt een:

Lead Designer

Als internationaal gerenommeerde designstudio en specialist in totaalconcepten, ontwerpt Studio Piet Boon bijzondere exterieurs, interieurs en producten. Haar topsegment klantportfolio bestaat uit onder andere turn key privéwoningen, kantoorinrichting, hotels, restaurants en projectontwikkeling. De toonaangevende ontwerpen van Studio Piet Boon onderscheiden zich door het evenwichtig samenkomen van functionaliteit, esthetiek en individualiteit. De studio beschouwt het als haar missie om haar klanten voortdurend te inspireren en verwonderen.

Voor de ontwerpafdeling van Studio Piet Boon, zijn wij op zoek naar een fulltime:

Lead Designer

Werkzaamheden:

Je bent verantwoordelijk voor het creëren, uitwerken en bewaken van de diverse uitgangspunten van de aan jouw toegewezen projecten, enerzijds rekening houdend met de technische en praktische toepassing van het ontwerp en anderzijds met de wensen van de opdrachtgever. Hierbij altijd handelend in het bedrijfsbelang en vanuit de signature van Studio Piet Boon.
Je presenteert het ontwerp aan de opdrachtgever en onderhoudt het contact met opdrachtgevers en derden. Gezamenlijk met de Senior Project Manager stuur je een van de designteams aan en ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en opleiding van je teamleden (Senior Designers, Designers, Stagiaires). Het team bestaat uit ± 6 leden.

Functieprofiel:

Je bent een creatief talent met verfijnde smaak en affiniteit met onze identity. Je hebt ruime ervaring in een soortgelijke functie. Als inspirerende teamleider houd je ervan om met verschillende divisies samen te werken, heb je veel verantwoordelijkheidsgevoel en ben je gewend mee te denken over het verbeteren van processen binnen de organisatie.

Vaardigheden en ervaring:
• Minimaal een HBO opleiding in de richting Interieurarchitectuur;
• Meer dan 10 jaar ervaring met interieurontwerp en conceptontwikkeling;
• Bouwkundige kennis en ervaring in de uitvoering van projecten;
• Ruime kennis van materialen, producten, los meubilair, stoffen en merken;
• Sterk in het opmaken van presentaties;
• Ontwerp- en tekenervaring met Vectorworks, SketchUp, Photoshop en Indesign;
• Professioneel, ambitieus, stressbestendig, proactief en nauwkeurig;
• Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal.

Ben jij de persoon die in een inspirerende en creatieve omgeving mee wil bouwen aan de groei van Studio Piet Boon?

Stuur dan een mail met jouw, portfolio, motivatie, cv en pasfoto aan: lovetowork@pietboon.com

www.pietboon.com