Ministerie van Defensie
zoekt een:

Adviseur internationale vastgoed

Het Defensie Vastgoed Management is hét vastgoedloket van Defensie. Wij vertalen de behoefte van huisvesting en vastgoeddiensten naar eisen. Nationaal, maar zeker ook internationaal. Als adviseur focus jij op onze internationale vastgoedprojecten. Zo draag jij je steentje bij in de voorziening van huisvesting en werkplekken voor onze operationele commando’s in het buitenland.

Als adviseur beoordeel je onder andere de door de diverse internationale organisaties ingediende vastgoedbehoeften, tekortkomingen en overtolligheid. Je wordt met name ingezet voor de internationale projecten. Je bent verantwoordelijk voor de inhoudelijke voorbereiding en ontwikkeling van vastgoedprojecten. Denk aan analyse, onderzoek en het toetsen van beleid.

Na goedkeuring van de behoefte schrijf je een opdrachtnota aan het Rijksvastgoedbedrijf met een programma van eisen. In een latere fase beoordeel je diverse mijlpaalproducten, zoals het plan van aanpak, ontwerptekeningen en kostenramingen. Je bent in deze (nieuwe) functie het aanspreekpunt voor de internationale opdrachtgever voor de gehele vastgoedketen, ook voor de bijdrage van het Rijksvastgoedbedrijf.

> meer informatie over de vacature
reageer voor 14 januari