Zecc Architecten
zoekt een:

gedreven officemanager

Zecc Architecten is een jong en dynamisch architectenbureau in Utrecht dat zich richt op de transformatie van monumentaal erfgoed, bijzondere woningbouwopgaven, publieke gebouwen en villa’s. Met lef en liefde werken we aan deze opgaven. Het moet functioneel zijn, ontwikkeld zijn vanuit duurzame principes en al je zinnen prikkelen. Grounded Architecture noemen we dat.
We zijn ambitieus en trots op onze projecten en ons team. Naast doorzettingsvermogen en discipline horen ook informele momenten. We besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van ons team en ieder individu. We doen leuke dingen met elkaar zoals samen lunchen, proosten om successen te vieren of bijvoorbeeld op excursie met het team. Firm & Family noemen we dat.
Wij zijn op zoek naar een officemanager die ons team komt versterken, de partners zoveel mogelijk zaken uit handen kan nemen en wil bijdragen aan de ambitie van het bedrijf. Je wordt echt de bekende ‘spin in het web’ en je voelt je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op het bureau. Je hebt er plezier in om veel ballen in de lucht te houden en kunt daarbij goed je prioriteiten bepalen.
Functie
Als officemanager ben je niet alleen belangrijk voor het optimaal functioneren van de interne organisatie, maar ook voor het enthousiasme en de dynamiek van het team. De organisatie bestaat momenteel uit 20 personen en zal wellicht nog een beperkte groei doormaken in de komende jaren.
Je ondersteunt de twee partners van de organisatie in de breedste zin van het woord. Jouw takenpakket bestaat onder andere uit: (uren)administratie, verrichten van betalingen, ondersteuning partners bij de algemene bureauorganisatie, PR-activiteiten, begeleiden van publicaties / social media, personeelszaken en facility. Daarnaast houd je je bezig met agendabeheer, post en e-mail, telefoongesprekken en ontvang je onze klanten en relaties. Als je ervaring hebt met het voeren de financiële administratie, dan kun je hiermee deze functie uitbreiden. Ook zullen collega’s incidenteel een beroep op je doen om hen te ondersteunen. Het is een mooie veelzijdige functie waarin meedenken en vooruitdenken wordt gewaardeerd en waarbij zelfstandig kunnen werken een must is.
Wie ben jij?
Je beschikt naast een zakelijk instinct over goede sociale, communicatieve en organisatorische vaardigheden. Je zegt waar het op staat zonder je zakelijke flair te verliezen. Daarnaast heb je een representatief voorkomen en ben je van nature zelfverzekerd en positief ingesteld. Je kunt makkelijk schakelen tussen het informele karakter dat past bij een creatieve organisatie en een meer formele houding die past bij de professionele uitstraling van Zecc Architecten.
Je hebt relevante werkervaring, bij voorkeur in een creatieve of commerciële omgeving en je functioneert op hbo-niveau. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en schrift en de Engelse taal beheers je goed. Je hebt ruime ervaring met Microsoft Outlook, Word en Excel. Kunnen werken met Adobe InDesign is een pré, net als kennis van financiële administratie en boekhouding. Je bent niet bang om jezelf andere programma’s eigen te maken.

We zoeken naar iemand die 28 à 40 uur per week wil werken en minimaal vier dagen per week aanwezig kan zijn. Werktijden in onderling overleg. Het is de intentie om met elkaar een langdurige arbeidsrelatie aan te gaan, maar in eerste instantie is er sprake van een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd.
• Je hebt een relevante afgeronde opleiding met ervaring.
• Je bent woonachtig in het midden van het land. (reistijd max. 1 uur tijdens spits)
• Snelle beschikbaarheid is een pré.
• Salaris afhankelijk van ervaring en exacte taakinvulling, volgens Architecten cao.

Ben jij de enthousiaste en gedreven officemanager waar we naar op zoek zijn? Solliciteer dan! We ontvangen je sollicitatie graag per mail. Je kunt je brief, voorzien van CV met recente foto, vóór 21 januari a.s. richten aan Manon Verhoeven (jobs@zecc.nl), als je voldoet aan de gestelde functie-eisen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Zecc Architecten