Rijnboutt B.V.
zoekt een:

Technisch Ontwerper

De functie
Het werk van technisch ontwerper omvat onder meer: het in BIM uitwerken van kleine of middelgrote project van DO t/m uitvoering; je neemt regelmatig deel aan werk- en bouwvergaderingen; het aansturen van het interne projectteam; het coördineren van het project met de diverse externe adviseurs; bewaken van kwaliteit en planning. Afhankelijk van de opgave wisselt de teamsamenstelling.
Onze projecten zijn veelal transformaties in (binnen-)stedelijk gebied, bijvoorbeeld in Amsterdam, Breda, Den Haag en Utrecht. De opgaves raken aan actuele vraagstukken als herbestemming, verdichting, klimaatbestendig en natuur inclusief bouwen en veranderende mobiliteit. Kijk op www.rijnboutt.nl voor meer informatie over onze projecten.

Jouw profiel
Je hebt een goed bouwkundig inzicht en gevoel voor architectuur en je toont eigen initiatief. Je bezit goede technische vaardigheden en haalt energie uit het precies en zorgvuldig technisch uitwerken van ontwerpen op diverse schaalniveaus. Je bent communicatief en vindt het prettig om in teams met verschillende disciplines samen te werken. Je hebt kennis van materialen, gevoel voor het proces en bent op de hoogte van de actualiteit in het vakgebied.
Je bent enthousiast en ‘open minded’. Je werkt nauwkeurig, waarbij je een hoge kwaliteit van inhoud en producten nastreeft. Flexibiliteit is belangrijk: je kan snel schakelen tussen verschillende opgaven en projectteams. Je kunt zelfstandig werken en zoekt ook actief de samenwerking op. Omdat de mogelijkheid bestaat dat je het bureau gaat vertegenwoordigen bij opdrachtgevers, is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst.

Je voldoet aan de volgende opleidings- en ervaringseisen:
• Voltooide MBO / HBO opleiding richting bouwkunde;
• Relevante werkervaring als Technisch ontwerper in een soortgelijke organisatie;
• Ervaring met Archicad (of bereid dit te leren);
• Ervaring met Outlook en het Office-pakket;
• goede sociale, communicatieve vaardigheden;
• goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal

Wat wij bieden
Je komt te werken in een enthousiast team van circa 15 ontwerpers en bouwkundigen op een inspirerende locatie in de Amsterdamse Houthavens. Je hebt een eigen werkplek, maar kan ook gebruik maken van stilteplekken en ontmoetingsplekken. Wekelijks hebben we in ons auditorium met zicht op de havens een bureauoverleg en dagelijks een verse lunch in het werkcafé. Twee keer per jaar gaat het hele bureau op excursie om inspiratie op te doen.
We investeren graag in het verder ontwikkelen van je talenten, bijvoorbeeld in onze Rijnboutt Academy.
Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de architecten cao. Wij bieden in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd, dat bij wederzijds welbevinden kan worden omgezet in een vaste aanstelling.

Interesse?
Stuur voor 30 januari 2019 je digitale sollicitatie met portfolio naar werken@rijnboutt.nl met als onderwerp “vacature Technisch Ontwerper”. Heb je nog vragen? Bel dan met onze HR Manager, Ankie van de Spijker via 020 530 48 08 of kijk op www.rijnboutt.nl voor meer informatie. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Rijnbout