Paul de Ruiter architects
zoekt een:

PR & MARKETING MEDEWERKER

Paul de Ruiter Architects is een nationale trendsetter op het gebied van duurzame architectuur, met de ambitie om dit te blijven en uit te bouwen. Hiervoor zijn wij per direct op zoek naar:

PR en marketing medewerker (m/v).

Wij zijn op zoek naar een enthousiast persoon met talent voor communicatie die ons team wil versterken als PR manager. Het is een pré om affiniteit te hebben met duurzaamheid en architectuur. Belangrijk is om zelfstandig te kunnen werken en samen met ons richting te geven aan onze PR- en communicatie ook op strategisch gebied. Met daarnaast taken zoals; het opzetten van persmomenten en events rondom projecten, contact onderhouden met externe partijen over communicatie, coördineren van lezingen/interviews/awards/publicaties en het actueel houden van onze online activiteiten.

Wij bieden een zelfstandige positie binnen een jong team van 30 architecten met aansprekende opdrachtgevers en projecten zoals Unilever, Lelystad Airport en het award winning hotel QO Amsterdam. De functie betreft ca. 24/32 uur p.w. met de mogelijkheid om de werktijden flexibel in te delen.

Geïnteresseerd? Stuur jouw sollicitatie naar:

Paul de Ruiter Architects
t.a.v. Annemiek Bleumink
Valschermkade 36 D
1059 CD Amsterdam
e-mail: annemiek@paulderuiter.nl
www.paulderuiter.nl