StrandNL
zoekt een:

Interieurarchitect

StrandNL architectuur en interieur is samen met interieurwinkel Strand West gevestigd in een middeleeuws Stadskasteel in het centrum van Utrecht. We ontwerpen voor de particuliere en zakelijke markt. Van verbouw tot nieuwbouw en herbestemmingen. Voornamelijk vanuit een eindgebruiker gedacht, met een goede harmonie tussen interieur en exterieur als leidraad in het gehele traject. Samen met Strand West is ook de losse inrichting, verlichting en stoffering vaak onderdeel van een totaalontwerp.

Wij zoeken per direct een Interieurarchitect

De functie
Als interieurarchitect werk je bij StrandNL grotendeels zelfstandig aan je eigen projecten. Vanaf het inmeten van een pand tot de uiteindelijke realisatie ben je verantwoordelijk voor de verschillende ontwerpfases, planningen, vergunningen, contacten met gemeenten, aannemers en andere adviserende partijen. Je bent op de hoogte van de noodzakelijke wet- en regelgeving en voldoende bouwkundig inzicht om je ontwerp te toetsen op haalbaarheid en de uitvoering te begeleiden. Tijdens het gehele project heb je regelmatig contact met jouw opdrachtgever en zorg je voor een proces en eindresultaat dat aansluit bij zijn/haar verwachtingen.

Wij verwachten van jou

  • Een afgeronde HBO opleiding tot interieurarchitect
  • Minimaal 4 jaar werkervaring in particuliere projecten
  • Bouwkundig inzicht voor bouw- en verbouwplannen
  • Uitstekende beheersing van Vectorworks of vergelijkbaar CAD programma
  • Kunnen werken met Photoshop en SketchUp is een pre
  • Zowel in teamverband als zelfstandig aan projecten kunt werken
  • Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal
  • Woonachtig in de regio Utrecht
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • In bezit van rijbewijs B

Wat bieden wij
StrandNL en Strand West werken samen in een hecht en divers team waarin veel ruimte is voor persoonlijke inbreng. Zelfstandigheid en een proactieve houding worden erg gewaardeerd. Wij bieden je een aanstelling waarbij het salaris op basis van opleiding en ervaring zal worden vastgesteld.

Interesse
Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken en voldoe je aan de functie eisen? Dan horen we graag van jou. Stuur je motivatiebrief, CV en portfolio (max. 5MB) onder vermelding van ‘vacature interieurarchitect’ voor 15 februari a.s. naar info@strandnl.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

StrandNL architectuur en interieur
Oudegracht 114
3511 AW Utrecht
www.strandnl.nl

interieur architect