StrandNL
zoekt een:

bouwkundig ontwerper / tekenaar

Categorie interieur / architectuur
Jaren ervaring 2 tot 3 jaar
Opleidingsniveau HBO
Aantal uren p.w. 32-40 uur p/w
Beschikbaar per direct

StrandNL architectuur en interieur is samen met interieurwinkel Strand West gevestigd in een middeleeuws Stadskasteel in het centrum van Utrecht. We ontwerpen voor de particuliere en zakelijke markt; van verbouw tot nieuwbouw en herbestemmingen. Vanuit de eindgebruiker gedacht, met een goede harmonie tussen interieur en exterieur. Samen met Strand West is ook de losse inrichting, verlichting en stoffering vaak onderdeel van een totaalontwerp.

Wij zoeken per direct een bouwkundig ontwerper / tekenaar

De functie
Als bouwkundig ontwerper werk je bij StrandNL grotendeels zelfstandig binnen het team. Je hebt een klik met architectuur en interieur en beschikt over goede bouwkundige en technische kennis. Je vindt het leuk om alles in detail uit te zoeken en op tekening tot een begrijpelijk geheel te presenteren.
Dit doe je door je ruime ervaring met het programma Vectorworks (zowel 2D als 3D) en Sketch-Up. Bij voorkeur kun je overweg met Photoshop, Illustrator, en Indesign en heb je een goed gevoel voor compositie, materiaal- en kleurgebruik.

Wij verwachten van jou

  • Een afgeronde HBO opleiding
  • Minimaal 2 jaar werkervaring
  • Uitstekende beheersing van Vectorworks (2D +3D) of vergelijkbaar CAD programma
  • Kunnen werken met Office, Photoshop en SketchUp is een pre
  • Zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken
  • Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal
  • Woonachtig in de regio Utrecht
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • In bezit van rijbewijs B

Wat bieden wij
StrandNL en Strand West werken samen in een hecht en divers team waarin veel ruimte is voor persoonlijke inbreng. Zelfstandigheid en een proactieve houding worden erg gewaardeerd. Wij bieden je een aanstelling waarbij het salaris op basis van opleiding en ervaring zal worden vastgesteld.

Interesse
Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken en voldoe je aan de functie eisen? Dan horen we graag van jou. Stuur je motivatiebrief, CV en portfolio (max. 5MB) onder vermelding van ‘vacature bouwkundig ontwerper’ voor 15 februari a.s. naar info@strandnl.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

StrandNL architectuur en interieur
Oudegracht 114
3511 AW Utrecht
www.strandnl.nl

bouwkundig ontwerper / tekenaar