Sweco
zoekt een:

Technisch Ontwerper Openbare Ruimte

Wil jij samen met ons Nederlandse en Noorse team onder meer werken aan veruit het grootste en meest complexe landschapsarchitectonisch- en civieltechnische werk van Noorwegen? Ligt jouw kracht op het raakvlak landschapsarchitectuur en techniek? Dan kom ik graag in contact met jou.
Martijn Drosten – Teammanager Gebiedsadvies

Werken bij Sweco betekent bouwen aan Nederland en daarbuiten. In een omgeving met vaak tegengestelde belangen werken de landschapsarchitecten, ontwerpers en engineers van Sweco aan integrale en uitdagende ontwerpvraagstukken. Sleutelbegrippen daarvoor zijn integraliteit, realisatiegerichtheid en duurzaamheid. Dit biedt een prachtige mix aan projecten waar je je talent kwijt kunt en je verder kunt blijven ontwikkelen. Vaak werk je aan verschillende opdrachten tegelijkertijd.

Voor ons team Gebiedsadvies zoeken wij Technisch Ontwerpers Openbare Ruimte, die zich vooral richten op een groot lightrailproject in Noorwegen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband aan dit uitdagende project. Je maakt deel uit van een integraal projectteam en je speelt een sleutelrol in het bedenken van creatieve oplossingen. Op basis van een jouw kennis en kunde zorg jij binnen het projectteam voor de beste uitwerking van het ontwerp toegespitst op de wensen van de klant. Dit doe je altijd met een open en nieuwgierige houding richting collega’s en opdrachtgevers. Je kunt ze verrassen en enthousiasmeren, omdat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je weet draagvlak te creëren en hiermee maak je het verschil.

Je werkt vooral vanuit onze vestiging in Rotterdam. Een bezoek aan Noorwegen kan ook aan de orde zijn. Naast het lightrail project in Noorwegen bieden we je ook graag de kans om daarnaast met andere projecten binnen Sweco aan de slag te gaan

WIJ ZOEKEN
Wij zijn geïnteresseerd in zowel pas afgestudeerden als mensen met werkervaring. We zien graag dat:
je kunt ontwerpen vertalen van VO naar DO en werktekeningen; je hebt gevoel heeft voor (landschaps)ontwerp en esthetica; je bent goed in vertalen van concepten naar technische details; je bent sterk in Cad en/of BIM; je hebt kennis van of interesse in 3D modelleerprogramma’s; je hebt minimaal HBO werk en denkniveau, bijvoorbeeld Van Hall Larenstein.

GEÏNTERESSEERD?
Dan ontvangen we graag je CV middels de button op deze pagina. Neem voor inhoudelijke vragen over deze functie contact op met Martijn Drosten, Teammanager Gebiedsadvies, email: martijn.drosten@sweco.nl Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Mark Wybenga, Recruitment Manager, +31 6 13 30 94 56.

https://werkenbijsweco.nl/vacatures/technisch-ontwerper-openbare-ruimte/