Ymere
zoekt een:

Conceptonwikkelaar

Word jij blij van een mooie stad waar mensen gelukkig kunnen wonen? Ben jij daarnaast creatief, heb je een vooruitziende blik en benader je opgaven altijd integraal? Dan is Ymere op zoek naar jou! Reageer snel via sollicitaties@ymere.nl

Functie: Conceptontwikkelaar
Referentienummer: 1150
Datum: 8 januari 2019
Afdeling: Conceptontwikkeling, Portefeuillevernieuwing
Uren: 36
Standplaats: Amsterdam

Ymere is een echte pionier als het gaat om sociale huurwoningen. We zijn vanaf 1852 actief in de uitdagende Metropoolregio Amsterdam én zijn de grootste woningbouwcorporatie van Nederland met ongeveer 70.000 sociale huurwoningen. Met 900 betrokken collega’s en veel plezier zorgen wij ervoor dat er in onze regio ook voor huurders met een bescheiden inkomen fijne buurten zijn om gelukkig te wonen. Dat doen we onder andere door binnen het proces Portefeuillevernieuwing woningen te renoveren en nieuwe woningen toe te voegen. Dit is in de huidige tijd met grote druk op de woningmarkt nogal een opgave en daar kunnen we jouw enthousiaste inzet, vooruitziende blik en creativiteit goed bij gebruiken.

De gebouwen waaraan wij werken, kunnen jaren, decennia en soms eeuwen van invloed zijn op mensen en steden en moeten dus lang van waarde zijn. Wij vinden het daarom van groot belang om elke nieuwe investeringsopgave integraal te benaderen. Het team Conceptontwikkeling weet de kennis over onze huurders, de ruimtelijke en maatschappelijke context samen met de belangen van Ymere te verbinden. Hiervoor ontwikkelen wij vooruitstrevende methoden en technieken en passen die consequent toe. Bij iedere investeringsopgave zorgen wij zo voor een stevig concept.

Wij zoeken een conceptontwikkelaar
Om ervoor te zorgen dat huren betaalbaar zijn moeten schaarse middelen en ruimte zo goed mogelijk worden benut. Bovendien willen wij de aarde niet onnodig belasten. Tegelijkertijd willen wij onze huurders comfortabele en mooie woningen bieden. Het verenigen van al deze zaken is niet eenvoudig en dat kan alleen met een scherpe visie op de opgave. En daar ligt jouw kracht!

Complexe opgaven voorzien van passende oplossingen is voor jou geen probleem. Je bent bekend met de principes van design thinking. Je kunt jouw resultaten overtuigend en inspirerend in woord en beeld overbrengen op collega’s en stakeholders. Je bent een volwaardig gesprekspartner en fungeert als inspirator en business partner in de verschillende teams waarin je actief bent. Je hebt een afgeronde WO opleiding met ervaring op het gebied van conceptontwikkeling in de vastgoedwereld. Je hebt gewerkt binnen een complexe context, met verschillende belanghebbenden en kunt hierin autonoom opereren.

Wij bieden
Een zeer afwisselende functie in een enthousiast team, waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Salarisindicatie is maximaal € 5.747,- bruto per maand exclusief vakantietoeslag op basis van 36 uur per week (gewaardeerd op schaal L CAO Woondiensten). Daarnaast bieden wij een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en ruime opleidingsmogelijkheden. Op basis van het cafetariasysteem kun je op individueel niveau een optimale mix van arbeidsvoorwaarden samenstellen. Tevens hebben wij 218 vakantie-uren per jaar op fulltime basis en een goede pensioenregeling.

Inlichtingen en reactie
Voor inlichtingen kun je bellen met Irene Ponec, manager Conceptontwikkeling op telefoonnummer 06-22419640.

Je kunt tot en met 4 februari op de vacature reageren via e-mail: sollicitaties@ymere.nl t.a.v. Marleen Verveld HR&O Adviseur. We zijn in ieder geval benieuwd naar jouw activiteiten die hebben geleid tot woongeluk in een fijne buurt.

Een pre-employment screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
De vacature is gelijktijdig in- en extern vacant gesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
Graag in de onderwerp-regel het referentienummer van de vacature vermelden.
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Conceptontwikkelaar vacature