Juurlink [+] Geluk Rotterdam
zoekt een:

Ontwerper in opleiding

We zoeken een creatieve en nieuwsgierige stagiaire met passie voor landschap en buitenruimte. Je gaat ons ondersteunen bij ontwerp en onderzoek binnen uiteenlopende schalen, variërend van een bijzonder daklandschap tot een complexe grootschalige gebiedsvisie waarin landschap, infrastructuur en stedenbouw samenkomen. Veel van onze projecten hebben daarnaast een stevige sociale component.

Je werkt onder begeleiding mee in een groot gedeelte van het proces. Zoals het doen van inventarisaties en onderzoek, het maken van ontwerptekeningen, impressies en ontwerpmaquettes. We dagen je daarnaast uit om met eigen ideeën te komen en leren je hierover te communiceren.

Je beheerst bij voorkeur een aantal van de volgende programma’s: Autocad, sketch-Up, InDesign, Illustrator en Photoshop. Daarnaast is het essentieel dat je je redelijk in het Nederlands of Engels kunt uitdrukken.
Je volgt een studie op HBO/WO-niveau tot landschapsarchitect of –ontwerper/stedenbouwkundige. (bijvoorbeeld TU, Larenstein of WUR, Academie van Bouwkunst) .

Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden. English speaking students are invited to apply.

Wij bieden:
• Inspirerende projecten met een grote diversiteit in schaal in context.
• Breed profiel door intensieve samenwerkingsverbanden met andere bureaus.
• Ruimte voor persoonlijke groei en eigen verantwoordelijkheid.

Je sollicitatie met portfolio ontvangen we graag op rotterdam@jeng.nl. Voor vragen kan je ons bellen op 010 478 37 11. Kijk voor meer informatie op www.culd-org.eu en www.jeng.nl

Juurlink en Geluk Stedenbouw Landschap // CULD