Habeon Architecten
zoekt een:

Modelleur

Wil jij bij een architectenbureau en een bouwbedrijf in één werken? Dan is Habeon de perfecte plek voor jou! Habeon is een architectenbureau met 30 medewerkers dat onderdeel is van Heembouw. Als ervaren modelleur werk je bij ons nauw samen met architecten en werkvoorbereiders aan het creëren van plekken waar mensen willen zijn. Eerst werk je vanuit het BIM model toe naar een virtuele oplevering. Daarna kan je op de bouwplaats zien hoe het project werkelijkheid wordt. Ons team is jong, de projecten zijn indrukwekkend. We zijn trots op de prijs voor ‘Beste Werkgever in de bouw van 2018’ en zullen er alles aan doen om dat ook voor jou te zijn!

Dit ga je doen
Als onderdeel van een integraal ontwikkel- en uitvoeringsteam werk je samen met onze architecten aan uitdagende projecten zoals distributiecentra en productiegebouwen voor de klantgroep Bedrijfsruimten bij Heembouw, met als standplaats Breda. Je opereert van ontwerp tot en met werktekeningen, waarbij je de projectinformatie in accurate bouwkundige 3D modellen in Revit vertaalt. Je doorziet mogelijke knelpunten, lost deze samen met het team op en bedenkt goede details. Als senior modelleur ben je daarnaast verantwoordelijk voor het bewaken en verder ontwikkelen van de kwaliteitsstandaard van Habeon, en begeleid je minder ervaren modelleurs. Als onderdeel van Heembouw staat een soepele uitvoering bij Habeon hoog in het vaandel. Daarom ben je regelmatig op de bouwplaats te vinden voor overleg over de uitvoeringsaspecten.

Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan in ieder geval uit:

 • Het bouwkundig uitwerken van ontwerpen, gedetailleerd in 3D in de verschillende fases van het project.
 • Het uitvoeren van clash-controls op ontwerp aspecten.
 • Het overleggen met diverse partijen, zowel intern als extern.
 • Het begeleiden van startende modelleurs.
 • Het bewaken van de bouwkundige kwaliteit in een project.
 • Het beheren van de Revit bibliotheek en bewaken van de Habeon kwaliteit in een project.
 • Het bewaken van je projectplanning
 • Het maken van omgevingsvergunningstukken, overleg met de diverse instanties en de vergunningsstukken indienen om de juiste vergunningen te krijgen.

Wie ben jij?
Je bent niet alleen een goede techneut, maar bovendien een communicatieve samenwerker. Je bent ambitieus en gericht op het toevoegen van waarde. Je gestructureerde aanpak en je talent om verschillende belangen af te wegen en je standpunt te geven maken je tot een prettige partner in overleggen en uitvoering. Je bent in staat om aan meerdere projecten gelijktijdig te werken. Je houdt je kennis up-to-date en checkt de ontwikkelingen op het gebied van modelleren, je bent een vraagbaak voor je omgeving op het gebied van bouwkundige kennis, maar zeker ook op Revit kennis.

Je hebt sowieso het volgende in huis:

 • Minimaal een afgeronde bouwkundige HBO opleiding.
 • Goede Revit skills
 • Minimaal 5 jaar werkzaam als modelleur/ bouwkundige in het bedrijfsleven.

Wij bieden
Onze drive is een plek te creëren waar jij graag wil zijn. Zoals voor jou de klantwens centraal staat, zo staat voor ons jouw wens centraal. Waar wil je naartoe met je carrière en hoe bereiken we dat? Wij hebben het volgende voor je geregeld:

 • Een goed salaris inclusief standaard tantième volgens de cao Architecten
 • Een laptop en een auto
 • Maar liefst 40 vrije dagen! Daarvan kun je er 20 zelf invullen qua planning. (Dit geldt bij een fulltime werkweek).
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd met standaard 2 maanden proeftijd.
 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een warm bad bij binnenkomst; een uitgebreid introductieprogramma van twee maanden, waarin je de hele organisatie ziet en leert kennen.

Kom je bij Habeon Architecten werken, dan ga je werken bij een collegiale groep mensen die betrokken en loyaal is, mensen die samen werk leveren waar ze trots op zijn. En dan zijn we ook nog eens één van de meest financieel gezonde familie-bouwbedrijven van Nederland.

Bij Habeon Architecten, daar wil je werken!
Habeon Architecten heeft het allemaal: talent, dynamiek, plezier, geweldige projecten, ambitie en betrokkenheid. We zijn trots op al onze medewerkers en op alle projecten die we samen realiseren. We innoveren en verbeteren continu, hebben alle specialisten in huis en werken met de nieuwste technieken en methodes.

Het team van ruim 30 architecten, ontwerpers en modelleurs van Habeon maakt van elke klantvraag iets moois. In een unieke samenwerking met alle Heembouw specialisten biedt Habeon als onderdeel van Heembouw de meest creatieve ontwerpen, waarbij de klantwens optimaal in vervulling gaat. Bij Habeon werken we in een jong en dynamisch team vanuit Berkel & Rodenrijs, Breda en Roelofarendsveen. Alles wat we ontwerpen, bouwen we ook.

Kom jij je waarde toevoegen bij Habeon Architecten?

https://www.heembouw.nl/werken-bij/vacatures/modelleur-habeon-architecten-1/